SUPRUGOVU AFERU POKUŠALA DA ZATAŠKA TRUDNOĆOM: Fanovi je sažaljevaju, a život joj sad ZAGORČAVA razmažena snaja
Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

NIJE NI NJOJ LAKO

SUPRUGOVU AFERU POKUŠALA DA ZATAŠKA TRUDNOĆOM: Fanovi je sažaljevaju, a život joj sad ZAGORČAVA razmažena snaja

Pop kultura -

Dejvid i Viktorija Bekam jedan su od najomiljenijih parova današnjice, a njihov dokumentarac "Bekam" nedavno je nominovan za filmsku nagradu BAFTA. Premda supružnici danas uživaju u ljubavi, njihov odnos se kroz godine nekoliko puta našao na iskušenju.

Viktorija Bekam
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Pre nego što je započela vezu s Dejvidom, Viktorija je bila verena za električara Marka Vuda. Njegovo prezime nosila je na prvim nastupima grupe "Spice Girls", kada se predstavila kao Viktorija Adams Vuds, iako nisu bili u braku. Toj vezi presudila je njena slava, a tabloidi su zabeležili i činjenicu da pevačica nije vratila verenički prsten nakon raskida.

Viktorija Bekam
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što su potvrdili vezu, penzionisani fudbaler i pevačica postali su miljenici javnosti. Ipak, sve se promenilo 2004, kada je Dejvidova lična asistentkinja Rebeka Lus otkrila da je imala aferu s Dejvidom. Priložila je fotografije koje joj je slao i otkrila detalje njihovog seksualnog odnosa.

Rebeka Lus
Rebeka Lusfoto: Ian McIlgorm / dmg media / Profimedia

"Dejvid je jako dobar ljubavnik. Na skali od jedan do deset dajem mu osam. Bio je dobar, ali on i izgleda kao da je dobar u krevetu. Intiman je i lepo je kad je muškarac takav u spavaćoj sobi", pričala je Rebeka tada, a Dejvid je demantovao vezu. Viktorija mu je poverovala i nakon toga je ostala trudna s njihovim trećim sinom.

Viktorija Bekam i Nikola Pelc
Viktorija Bekam i Nikola Pelcfoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Supružnici danas uživaju u porodičnom životu sa svojih četvoro dece. Njihov najstariji sin Bruklin u braku je s glumicom Nikolom Pelc, a obožavatelji su ga prozvali "papučarom" zbog Nikolinog odnosa s njegovom majkom Viktorijom. Par se venčao 2022, a strani mediji tada su pisali o Nikolinoj svađi s Viktorijom zbog venčanice, a navodno je i Bruklin u potpunosti stao na Nikolinu stranu i svađao se s majkom.

Naime, Pelc je trebala da nosi haljinu koju je dizajnarila Viktorija, ali je na kraju ipak posegnula za drugim brendom. Mnogi su ovaj čin doživeli kao objavu rata između njih dve

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

00:21

Bruklin Bekam i Nikola Pelc ulaze u restoran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track