DA LI JE NA NOVIM FOTKAMA KEJT ILI VILIJAMOVA NAVODNA LJUBAVNICA? Dok mediji tvrde da je princeza sa mužem, svet vidi markizu
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

ŠTA VI MISLITE?

DA LI JE NA NOVIM FOTKAMA KEJT ILI VILIJAMOVA NAVODNA LJUBAVNICA? Dok mediji tvrde da je princeza sa mužem, svet vidi markizu

Pop kultura -

Čini se da više ništa ne može da uveri svetsku javnost stoprocentno da je sa Kejt Midlton sve u redu i da se na novim fotografijama, koje objavljuju najveći britanski portali, ali i sama Bakingemska palata, zaista nalazi princeza od Velsa! Nakon nekoliko 'raskrinkanih' pokušaja fotošopa, svi se sada pitaju da li je na paparaco fotografijama, koje je eksluzivno objavio "The Sun", u istinu Kejt ili je markiza od Čolmondelija opet 'podmetnuta' umesto nje, kako komentarišu ispod vesti na portalima.

Britanski "The Sun" je juče, takođe, objavio da je prema rečima svedoka princeza od Velsa viđena prilikom posete lokalnoj prodavnici na farmi u Vindzoru tokom proteklog vikenda. Kejt je, kako su tvrdili svedoci, izgledala "zdravo, srećno i opušteno", a onda su sada osvanule i fotografije na kojima se vidi da voljena princeza izlazi iz prodavnice u sportskoj garderobi noseći kesu sa namirnicama sama u ruci, dok pored nje, sa kačketom na glavi, šeta i princ Vilijam.

Iako su fotografije pomalo mutne, na prvi pogled se čini da je na njima ovoga puta zaista Kejt Midlton, koja u javnosti nije bila viđena od Božića prošle godine.

Raspredale su se razne priče, kovale brojne teorije o njenom odsustvu i nestanku, a onda je u čitavu dramu uvučena i Sara Rouz Hanberi, lepa markiza od Čolmondelija, za koju se godinama šuškalo da je Vilijamova ljubavnica. Čini se da ta priča nikad nije bila 'glasnija' i rasprostranjenija, a kako je slične građe kao Kejt, mnogi sada sumnjaju da je navodno ona sa njim u šetnji i na novim fotografijama.

Ono što javnosti dodatno podriva sumnju jeste pokušaj, kako su mnogi kasnije pisali, da se na fotografiji u autu ispred Vindzora jedna ženska osoba, za koju su svi posle brujali i 'dokazivali' da je markiza, predstavi kao Kejt, pa stoga ne mogu ni sada biti sasvim sigurni da slično nije urađeno ponovo.

Sara Rouz Henberi, Kejt Midlton, princ Vilijam, Dejvid Roksavidž
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Kada se sve teorije i sumnje ostave po strani, zvanični podaci kažu da se očekuje da će se princeza od Velsa vratiti javnim dužnostima nakon 17. aprila. Ipak, postoji sugestija da bi lepa brineta mogla da se vrati obavezama i ranije, i da bi čak mogla da prisustvuje uskršnjoj službi u kapeli Svetog Đorđa na imanju u Vindzoru.

Nije isključena ni mogućnost da bi mogla da se pridruži svojoj porodici u tradicionalnoj uskršnoj šetnji, koja će biti medijski ispraćena, ali iz palate nisu potvrdili te navode.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track