"RUŽNO JE SPRDATI SE SA TIM" Svi su brujali o njenoj vezi sa Bikovićem, a njen stav o braku izazvao je VELIKU BURU u javnosti
Foto: Dragana Udovičić

ne viđamo je često u javnosti

"RUŽNO JE SPRDATI SE SA TIM" Svi su brujali o njenoj vezi sa Bikovićem, a njen stav o braku izazvao je VELIKU BURU u javnosti

Pop kultura -

Glumica Brankica Sebastijanović ne eksponira se često u javnosti, a o svom privatnom životu gotovo nikada ne govori.

Ipak, javnost je bila upućena u njenu vezu sa kolegom Milošem Bikovićem sa kojim je bila pre nekoliko godina. Oni su važili za jedan od skladnijih parova, a glumica je jednom prilikom izjavila da neće imati odnose pre braka.

Brankica Sebastijanović, Miloš Biković
foto: Damir Dervišagić

Nakon njene izjave podigla se velika prašina, a Brankica je tada istakla da su ona i Miloš primer mladima u današnjem vremenu.

- Mislim da je baš ružno sprdati se sa nečim do čega se Miloš i ja držimo. Drago mi je ako možemo da budemo primer mladima u ovakvim vremenima. Ne znam zašto se o tome toliko piše - rekla je tada Sebastijanovićeva.

Inače, Miloš i Brankica snimili su seriju "Samac u braku" i tada je govorila o njihovom odnosu na snimanju.

Miloš Biković, Brankica Sebastijanović
foto: Story

- Miloš i ja smo na kraju snimanja shvatili da u celoj seriji imamo samo tri ljubavne scene. Nije nam bilo teško da to odglumimo. Mnogo teže su nam išle scene sukoba i netrpeljivosti - rekla je glumica tada.

Brankica o prinovi

Glumica je nedavno progovorila i o prinovi.

- Uopšte nisam time opterećena, kad god da se beba desi, biće dobro. Imam sreću što nisam okružena ljudima koji se za to zanimaju, moji roditelji prvi nemaju svest o tome koliko mi je godina, za njih sam još uvek u dvadesetim, i ne misle da bi trebalo da žurim. Moj dve godine stariji brat Neven već ima troje dece, sinove Vuka (5) i Dušana (3) i ćerku Taru, rođenu u januaru, kojima se trudim da budem najbolja tetka. Slobodno vreme provodim sa njima i čini mi se da je to uvek malo, da bih mogla još. Baš sam vezana za njih - rekla je ona.

(Kurir.rs / Blic / T.B.)

Bonus video:

07:16

BIKOVIĆ JE POD OGROMNIM STRESOM! Eksperti o SKANDALOZNIM optužbama Ukrajine da glumac podržava genocid: SADA IMA SAMO 2 OPCIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track