PROVALJENE TAJNE PORUKE KEJT MIDLTON SA SNIMKA KOJI JE NAPRAVIO HAOS: Evo zašto je nosila baš ove stvari i šta krije jedan detalj
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

TMZ tvrdi da je VIDEO pravi

PROVALJENE TAJNE PORUKE KEJT MIDLTON SA SNIMKA KOJI JE NAPRAVIO HAOS: Evo zašto je nosila baš ove stvari i šta krije jedan detalj

Pop kultura -

Jedan snimak, milion komentara. Pojavljivanje Kejt Midlton i princa Vilijama prošle subote u prodavnici u Vindzoru, a zatim i objavljivanje snimka zabeleženog ispred te radnje, pokrenuo je novu fazu sage o Kejt Midlton.

I dok neki sumnjaju da video prikazuje princezu i princa od Velsa, drugi na sav glas ističu da je njeno istupanje u javnost donelo sledće poruke.

Kejt Midlton
foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia, Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, CF / Thunder Press / Profimedi, Shutterstock

Kejt Midlton pojavila se u sportskom izdanju, a to nije bio slučajno. Njen stajling ocenjuju kao znak podrške nacionalnoj ragbi reprezentaciji Engleske jer je ona pokrovitelj Engleske ragbi unije i ragbi lige.

Upravo u subotu engleski tim igrao je protiv Francuske i izgubio sa 33: 31 na utakmici Prvenstva šest nacija, turniru kojem su Kejt i Vilijam prisustvovali u februaru 2023. godine, piše People.

Sara Rouz Henberi, Kejt Midlton, princ Vilijam, Dejvid Roksavidž
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Njena odeća tačnije dukserica mogla bi da otkrije da su Kejt i Vilijam kupovali grickalice i piće kako bi gledali taj meč sa njenom porodicom, navodi The Sun. Kejt se trudila ranije da u javnosti pokaže podršku ragbi timu, a ragbi jakna je prilično direktan znak. I upravo to bi možda moglo da posluži kao dodatni dokaz da na snimku jeste Kejt. Teoretičari zavere mogli bi možda to da iskoriste kao "dokaz da se prevara sa lažnim snikom pažljivo planirala".

Pre Kejt je pokrovitelj ragbi organizacija bio Hari, do 2022. kada je ona preuzela tu ulogu. Priinceza je zanimljiv i važan odevni komad iskombinovala sa patikama čija je cena 128 funti.

Njeno pojavljivanje tumači se kao signal da oporavak dobro teče i da je izvestan njen povratak dužnostima na čemu se intenzivno radi. Neki vide i signale o njenom braku sa Vilijamom.

Svoj stav o snimku rekla je i stručnjak za govor tela Džudi Džejms za The Sun: "Ovde je Kejt u vođstvu, ne implicira bilo kakvu želju za podrškom ili zaštitom dok hoda napred i okreće lice kako bi razgovarala sa Vilijamom. Njen korak izgleda širok, a držanje tela odaje da je zdrava i energična. Izgleda srećno što je napolju, srećno što je sa svojim mužem i srećno što je primećena".

Džejms je napomenula da je Kejt premašila očekivanja i kontrirala teorijama zavere koje je prate, otkako se 17. januara saznalo da je dan ranije operisana u Londonu (operacija abdomena). Stvari su zakomplikovali skandali oko ovih slika.

Može li snimak da zaustavi teorije zavere

Kraljevski izvori poručuju da će se snimak suprostaviti bizarnim teorijama zavere o Kejt. Jedan insajder rekao je za Telegraph: "Konačno se svi mogu da se smire". Kensigtonska palata nije komentarisala snimak.

Na internetu i dalje ima nagađanja, mnogi ne veruju da snimak prikazuje čuveni par, ali pomak je i te kako vidljiv.

Saznajuse novi detalji iza kulisa o tome šta se dešava u najbližem okruženju Kejt Midlton koja je za dva meseca doživela tešku operaciju abdomena, veliki skandal zbog obrađene slike za Dan majki (10. mart), pa novu aferu zbog navodno fotošopirane slike od četvrtog marta (Vindzor), koja je izložena najrazličitijim nagađanjima o svom zdravstvenom stanju, ali i braku sa princom Vilijamom. Kada se sve to uzme u obzir, naredni korak je ekstremno važan.

Kejt Midlton
foto: Ian Vogler / PA Images / Profimedia

Pojavljivanje princeze od Velsa napravilo je pomak u haotičnoj situaciji, iako bi još efikasnije bila njena prava zvanična fotografija koju Kensingtonska palata ne obavljuje.

Kraljevski istoričar Hugo Vikers rekao je da će biti "više pritiska" što duže palata bude odlagala bilo kakvu objavu.

Na pitanje da li se bližimo momentu kada će biti objavljeni novi detalji o zdravstvenom stanju Kejt, Vikers je odgovorio: "Pa, nije nemoguće, jer je bio veliki pritisak na Kensingtonsku palatu, i što duže budu odlagali, pretpostavljam da će pritisak biti veći. Ne znam, ali sačekajmo i vidćemo. Mogla bi da usledi nekakva objava.

Juče je u Sunday Times sugerisano da će doći trenutak kada će Ketrin, kada joj bude skroz bolje, znate, na neki način razgovarati o svojoj bolesti, što god to bilo, na odgovarajući način. Očigledno je sve to u vazduhu", piše The Sun.

Kejt Midlton
foto: Prince of Wales/Kensington Palac / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Istoričar je napomenuo da bi javnost trebalo da ostavi Kejt na miru. "Fotografija (za Dan majki) je bila dobro primljena kad je objavljena, a kasnije je kritikovana. Ali kako je nedelja odmicala, mislim da je opšti stav ovde u Britaniji i među inteligentnim ljudima odjednom bio: "Oh, znate. Ostavite je na miru, pustite je da ozdravi svojim tempom". Divimo joj se i poštujemo je. Zašto je tretiramo kao da je neka vrsta kriminalca jer je, možda, znate, pokušala da poboljša fotografiju na ovaj ili onaj način. Bilo je vrlo negativno ono čemu je bila izložena prošle nedelje, ali mislim da simpatije apsolutno postoje".

Saznaje se i da se intenzivno, 24 sata radi, na planovima o povratku Kejt Midlton dužnostima, piše The Sun. Dve bivše saradnice koje imaju iskustva u odnosima as javnošću konsultovane su oko njenog povratka, prenosi Mirror. One su odgovorne za osmišljavanje njenog rasporeda. Obavezama će se vratiti kada bude bila skroz spremna za to.

Nje novi privatni sekretar potpukovnik Tom Vajt koji se pridružio timu Firme u januaru, u isto vreme princeza imala operaciju abdomena, još jedan je od onih koji su dobili zadatak.Novi privatni savetnik princa Vilijama, bivši diplomata Jan Patrik, takođe je član starijeg tima. "Svi oni znaju da će svet posmatrati nakon nedelja pojačanih nagađanja i često čudnih komentara na društvenim mrežama", istakao je izvor.

"Kejt Midlton jeste na snimku"

TMZ je odgovorio na komentare da na snimaku nije Kejt što se i dalje piše na Instagram profilu ovog sajta. Uporedili su staru sliku poznatog para i novi video i kako tvrde, to je dokaz da je video istinit jer se razlike u visini između Kejt i Vilijama pokalapaju, uz logičnu razliku zbog drugačijih položaja koje zauzimaju.

Ističe se da će uvek biti sumnji kada je reč o Kejt kakvu god da sliku ili video objave i da će se kao "kontradokazi" prilagati stare fotografije. Sporna božićna dekoracija sa snimka je jednostavno i dalje u Vindzoru i sve je istina, tvrdi TMZ.

(Kurir.rs/BlicŽena/T.J.)

Bonus video:

02:45

ISKORISTIO JE PERIOD KADA SE NISAM POJAVLJIVAO DA MI UZME HIT! Dima nakon 20 godina ćutanja udario na Halida Muslimovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track