DOK BRAK JELISAVETE ORAŠANIN PUCA, NJENI RODITELJI SLAVE 40 GODINA LJUBAVI: Majka joj važi za pravu damu, a ovo svi kažu za oca
Foto: Printskrin/Instagram

evo kako izgledaju

DOK BRAK JELISAVETE ORAŠANIN PUCA, NJENI RODITELJI SLAVE 40 GODINA LJUBAVI: Majka joj važi za pravu damu, a ovo svi kažu za oca

Pop kultura -

Glumica Jelisaveta Orašanin godinama je prisutna na javnoj sceni, a oduvek se trudila da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

S toga mnogi ne znaju da je Jelisaveta možda i najviše ponosna na svoje roditelje, odnosno njihov brak, koji ove godine puni tačno 40 godina.

Obeležavanje njihove 39. godišnjice glumica je s ponosom podelila na svom Instagram profilu, te tada pokazala i kako joj roditelji izgledaju.

- 39 godina braka! Mama i tata! - napisala je ona tada na Instagramu u opisu objave, a mnogi su istakli da glumica neverovatno liči na oca.

Prethodno je glumica svoju majku prvi put pokazala pre tri godine, kada je objavila fotografiju sa rođendana, budući da su obe rođene na isti dan.

Pored roditelja Jelisaveta ima i rođenu sestru Milicu, a jedna drugoj su najveća podrška o čemu je glumica jednom prilikom i javno govorila.

- Trudim se da budem što više sa sestrom jer ona mnogo radi, pa svaki slobodan trenutak provodim s njom. Uveče šetamo, tu je i njen pas bez kojeg ne možemo da izađemo i trudim se da budem što više van kuće - rekla je Jelisaveta Orašanin svojevremeno - rekla je ona svojevremeno.

Inače, Jelisaveta i Milica često zajedno bodre Miloša sa tribina, što su uradile i sinoć, a pre nekoliko dana je ona i zetu javno čestitala rođendan.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track