NAJVEĆI ALFA MUŽJAK NA SVETU JE GODINE PROVEO U BLUDNIČENJU I RAZVRATU: Spavao sa najmanje tri žene dnevno, a sada ŠOKIRAO SVET
Foto: MCC / Spread Pictures / Profimedia

PROMENIO SE

NAJVEĆI ALFA MUŽJAK NA SVETU JE GODINE PROVEO U BLUDNIČENJU I RAZVRATU: Spavao sa najmanje tri žene dnevno, a sada ŠOKIRAO SVET

Pop kultura -

Dan Bilzerian

Ljudi su u šoku zbog poslednjih izjava influensera, milijardera i najpoznatijeg švalera, Dana Bilzeriana. Posle spavanja sa hiljadama žena i dugogodišnjeg propagiranja bluda, razvrata i slobodnih intimnih odnosa - on okreće ploču.

Svi smo navikli na česte fotografije putem kojih on predstavlja poligamija kao karakteristiku uspeha. Ali u nedavnom podkastu, Dan Bilzerian je potpuno promenio svoje stavove i priznao da je monogamija bolji način života.

Čini se da je osetio značaj duboke veze i posvećenosti jednoj osobi kao partneru.

Razočarao je svoje obožavatelje

Oni koji su Dana idealizovali kao ultimativnog alfa mužjaka bili su šokirani i razočarani što njihov najveći uzor više ne propoveda iste ideje iz prošlosti.

Drugi korisnici koji su komentarisali snimak, takođe su se šalili na račun činjenice da su bile potrebne decenije razvrata da Dan dođe do ovog zaključka. Evo šta je rekao:

- Imao sam intimne odnose sa tri devojke dnevno u proseku, barem, kao minimum. Imao sam sliku dok sam odrastao kako bi ovaj način života bio super. Ne znam, ono na šta sam naleteo je da mislim da je bolje imati monogamnu vezu, koliko god to bilo čudno od mene. Jedna kul devojka koja radi stvari sa tobom, sa kojom imaš i mentalnu vezu, mislim da su intimni odnosi bolji, ja mislim da si opušteniji, mislim da imaš manje stvari kojima treba da se baviš. Mislim da ima nade za dugoročnu monogamiju i da ostaneš privlačan svojoj ženi, rekao je u podkastu.

Dan Bilzerian
foto: Printscreen Yt

Iako je odrastao u okruženju u kojem deljenje ovakvih osećanja nije bilo uobičajeno, Dan Bilzerian je korak u pravom smeru da nauči kako je to uspostaviti vezu sa nekim.

Ovo je čovek koji misli i oseća da je sve to video u životu i ima pristup svemu što poželi. Pa ipak, on je tu i razgovara sa ljudima o tome da nikad nije dovoljno kada je njihova orijentacija i motivacija materijalistička po prirodi.

Napravio je okret za 180 stepeni i put ka prihvatanju monogamije sigurno je mnoge iznenadilo, ali na čudan način, što ima smisla.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track