"PRIZNAJEM, GRUBA SAM": Ivana Dudić otkrila da ni najboljoj drugarici ne može sve da kaže, a samo JEDNA OSOBA zna sve njene tajne
Foto: Zorana Mandić/ATAImages

majka joj je veliki oslonac

"PRIZNAJEM, GRUBA SAM": Ivana Dudić otkrila da ni najboljoj drugarici ne može sve da kaže, a samo JEDNA OSOBA zna sve njene tajne

Pop kultura -

Glumica Ivana Dudić, iako se trudi da privatan život drži daleko od očiju javnosti, priznaje da joj je majka velika podrška u životu, i da iako ima najbolje prijatelje, sve tajne poverava samo njoj.

- Volim da samujem. Volim da se zaključam kako bih mogla da čujem svoje misli. Tišina ume da bude glasna. Veoma sam samokritična, a znam da kritikujem i ljude oko sebe. Ako sudim sebi, onda mogu i drugima. Uverena sam da je to pošten pristup. Mentalna higijena mi je oduvek bila bitna, posebno je bilo izazovno upoznati sebe. Svesna sam svojih nedostataka. Gruba sam, nestrpljiva. Trudim se da te osobine korigujem, da ih svedem na, za mene, prihvatljivu meru. Sad tačno znam šta mi prija, a šta ne. Zahvaljujući tome, štitim se od situacija koje bi mogle da dovedu do neželjenih događaja - ističe Ivana.

Ivana Dudić
foto: Kurir televizija

"Sve tajne zna moja mama"

- Da se razumemo, nikada nije sve lako i jednostavno. Kao prvo, svako jutro treba ustati iz kreveta. Trudim se da uvek dam sve od sebe, kako u odnosu s ljudima, tako i u poslu. Iako imam najbolju prijateljicu i najboljeg prijatelja, sve moje tajne zna samo moja mama Nevenka Nena. Poznaje me u dušu - kaže Dudićeva koja o svojoj majci govori s puno ljubavi i poštovanja i ističe da je od nje naučila lekcije o nezi kose, koja je njen zaštitni znak.

Ivana Dudić
foto: M.K./ATAImages

- Mama je dugo želela ćerku. Kad joj se želja najzad ispunila, tretirala me je kao princezu - rekla je glumica i dodala da od malena koristi prirodne preparate za negu kose i kože.

(Kurir.rs / Blic / T.B.)

Bonus video:

00:50

Glumica Maša Dakić otkriva zbog čega je se plaši Robert de Niro!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track