SVAKO NA SVOJU STRANU! Teodosići sad žive zajedno, ali spavaju odvojeno
Foto: Marina Lopičić, Shutterstock

novi detalji

SVAKO NA SVOJU STRANU! Teodosići sad žive zajedno, ali spavaju odvojeno

Pop kultura -

Prašina koja se podigla nakon što je kao bomba odjeknula vest da se razvode Jelisaveta i Miloš Teodosić još uvek se ne spušta.

Štaviše, manje poznati detalji isplivavaju na površinu. Iako smo u više navrata pokušavali da stupimo u kontakt sa glumicom i košarkašem, oni se nisu odazivali na pozive, ali isti problem imaju i njihovi prijatelji.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Beta Branislav Božić, Damir Dervišagić

- Malo je čudno sve to u vezi s razvodom Jelisavete i Miloša. Oni žive u istom stanu, ali spavaju u različitim krevetima. Trude se da pred decom i rodbinom održe sliku skladnog bračnog para iako su na ozbiljnom bračnom raskršću. Nikome ne pričaju za razvod, čak ni bliskim ljudima. Sve čuvaju pod velom tajne. Nesuglasice u braku se dešavaju, ali da je sve kako treba, sigurno bi se javno oglasili ili preko advokata objavili saopštenje. Zato izbegavaju da se javljaju kolegama na telefon da slučajno neko ne bi proširio informacije dalje. Ona odlazi kod svojih na Dorćol, funkcionišu dobro, a kako će se ova njihova priča završiti, ostaje nam da vidimo - završava naš izvor blizak paru.

Jelisaveta Orašanin, Miloš Teodosić
foto: Nemanja Nikolić, Shutterstock, Starsport
11:56

OTKRIVAĆEMO TAJNE KOJE ĆE IZNENADITI LJUDE! Žika Šarenica najavio novu emisiju na Kurir televiziji: BIĆE TE ODUŠEVLJENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track