GDE JE PRINC HARI? Kejt Midlton je bolesna i svi se pitaju DA LI ĆE SE POJAVITI DA VIDI SNAJKU i planira li nešto da kaže
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

svi se pitaju šta će dalje biti

GDE JE PRINC HARI? Kejt Midlton je bolesna i svi se pitaju DA LI ĆE SE POJAVITI DA VIDI SNAJKU i planira li nešto da kaže

Pop kultura -

Posle javnog obraćanja Kejt Midlton i objašnjenja da ima rak ostaje da se vidi da li će princ Hari doći iz Amerike u Veliku Britaniju da bude sa princezom od Velsa posle šokantne dijagnoze.

Vojvoda od Saseksa (39) opisao je Kejt Midlton kao 'stariju sestru koju nikad nisam imao' kada se verila za Vilijama pre 11 godina, ali se njihova veza raspala posle gorkih posledica Megzita.

Hari se skoro odmah vratio u London prošlog meseca kada ga je njegov otac, kralj Čarls, nazvao da obavesti sina o dijagnozi raka, pre nego što su se oni kratko sastali u Klarens Hausu.

Kejt Milton (41) je poslednji put srela Harija u septembru 2022, kada su se pridružili svojim supružnicima u iznenadnoj šetnji u Vindzoru nakon smrti kraljice Elizabete Druge.

Pristalice kraljevske porodice nadaju se da bi zdravstveni problemi Kejt Midlton mogli da podstaknu pomirenje između zaraćenih parova - ali ovo izgleda kao daleki san.

(Kurir.rs/ŽenaBlic/A.G.)

Bonus video:

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track