"JA SAM SESTRA SLOBODE MIĆALOVIĆ" Dragana podelila anegdotu iz detinjstva zbog koje je crvenela: Rekla sam sva samouverena...
Foto: Ana Paunković

"JA SAM SESTRA SLOBODE MIĆALOVIĆ" Dragana podelila anegdotu iz detinjstva zbog koje je crvenela: Rekla sam sva samouverena...

Pop kultura -

Glumice Sloboda i Dragana Mićalović osvajaju publiku svojom lepotom i talentom na sceni.

Njih dve nikada nisu krile koliko imaju blizak odnos i da su jedna drugoj najveća podrška, a Dragana je pre par godina u jednom intervju podelila jednu dogodovštinu.

sestre Mićalović
sestre Mićalovićfoto: Instagram

Najveći blam Dragane Mićalović

Kako je otkrila, kada je prvi put došla u Beograd, Dragana je imala 15 godina i tada je upisala Srednju muzičku školu, a prestonicu nije dobro poznavala.

Trebalo je da se nađe sa Slobodom u pozorištu, ali nije uspela da se snađe na najbolji način.

Dečije povrede, Dragana Mićalović
foto: ATA images

- Kada sam upisala Srednju muzičku školu, moja sestra je tada radila u Pozorištu na Terazijama i rekla mi je u pauzi da pitam nekoga od drugara iz škole da mi objasni gde se nalazi pozorište. Mene je jedan moj drug, Dimitrije, odveo, međutim, ni on nije znao gde se tačno nalazi Pozorište na Terazijama.

Dragana Mićalović
foto: Printskrin/Instagram

Ja sam ušla u taj objekat, iako mi nije delovao kao pozorište, i rekla sva samouverena: "Ja sam sestra Slobode Mićalović, ona ima ovde probu". Oni su me upitali "Kakvu probu?". Ja sam zapravo ušla u Vodovod. Bože moj, to je bilo sa druge strane pozorišta - ispričala je glumica Dragana Mićalović za Prvu pre nekoliko godina.

(Kurir.rs/Glossy/I.M)

Bonus video:

00:48

Glumica Sloboda Mićalović peva veliki hit

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track