SELMA HAJEK IZDANJEM SA PLAŽE OSTAVILA SVE BEZ REČI! Glumica izgleda NESTVARNO u malenom BIKINIJU: Prosto je prelepa (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

JAKO DOBO IZGLEDA

SELMA HAJEK IZDANJEM SA PLAŽE OSTAVILA SVE BEZ REČI! Glumica izgleda NESTVARNO u malenom BIKINIJU: Prosto je prelepa (FOTO)

Pop kultura -

Dok je bila na odmoru sa porodicom, fatalna žena Selma Hajek pokazala je svoju zadivljujuću figuru u malom bikiniju, prenosi Page Six.

Ova 57-godišnja filmska zvezda podelila je u nedelju na Instagramu atraktivnu fotografiju na kojoj pozira na plaži, u plićaku. Bikini je uparila sa naočarima za sunce, dok je kosu skupila u rep.

- Uvek pomaže imati fotografa u porodici - napisala je Selma u opisu objave i zasluge za fotografiju pripisala svojoj 16-godišnjoj ćerki iz braka sa Fransoa Anrijem Pinoom, Valentini Pino.

Glumica je, kao i uvek, svoje fanove ostavila bez reči, a jedan od njih je oduševljeno prokomentarisao da „uvek pomaže videti to telo“.

- Zadivljujući pejzaž sa divnom lepotom. Lepa, nežna i lepa - stoji u komentarima, praćeno brojnim emodžijima.

- Valentina je neverovatan fotograf! Ti i more ste savršena kombinacija - napisao je jedan komentator.

Inače, Hajek nije od onih koji se ustručavaju da objave fotografije, a nedavno je rođendan proslavila izazovnom fotografijom na plaži. Pored toga, prošlog leta je svoje fanove više puta obradovala brojnim fotografijama u raznim kupaćim kostimima.

Podsetimo, u septembru je glumica konačno otkrila tajnu održavanja zavidne figure, istakavši da se „ne radi o vežbanju”.

- Ljudi kažu da je to zbog vežbanja, ali ja mislim da sve zavisi od meditacije - rekla je za Entertainment Tonight i istakla da je "vežbanje teško".

- Vežbanje je zaista veoma teško i teško je imati disciplinu... S druge strane, meditacija je laka kao „šetnja po parku” - zaključila je Salma i objasnila kako njeno lice i telo počinju da se „opuštaju i opadaju” ako ne praktikuje meditaciju.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr/A.G.)

Bonus video:

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track