39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG PROVOCIRA NA MALDIVIMA: Anica pozirala na VRELOM PESKU, pa u kupaćem pokazala obline
Foto: Printscreen/Instagram

uživa

39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG PROVOCIRA NA MALDIVIMA: Anica pozirala na VRELOM PESKU, pa u kupaćem pokazala obline

Pop kultura -

Devojka glumca Lazara Ristovskog, Anica Lazić, otputovala je na Maldive odakle se i oglasila na društvenim mrežama.

Anica je u poslednje vreme veoma aktivna na svom Instagram nalogu, a sada se uslikala na plaži i svi pogledi su bili uprti u nju.

Anica Lazić
foto: Printscreen

Glumica je na sebi imala beli, jednodelni kupaći kostim, pozirala je na vrelom pesku, a osmeh nije skidala.

- 18 sati putovanja, 2 aviona, 1 hidroavion, i svaki put kad sednem na ovaj pesak pomislim: "Vredelo je" - napisala je Anica u opisu.

- Lazar (značenje: "Bog pomaže"). Veruje se da je muškarac sa ovim imenom od Boga poslat da pomogne na Zemlji. Ja znam da je tako - pisala je ona nedavno na društvenim mrežama, pa se direktno obratila Ristovskom:

- Ti si pobednik. Dobročinitelj. Naš najveći umetnik. Večiti stvaralac koji voli život i zato život voli tebe. Zaštitnik. Optimista. Rodoljub. Smeo i Hrabar. Veliki prijatelj. Čovek široke svesti i dobrog srca.

Lazićeva tvrdi da nikad u životu nije bila ispunjenija.

- Pre nego što sam te upoznala, bila sam srećna. Sada je ta sreća udvostručena. Ulepšao si mi život na svim poljima i svaki dan pored tebe je blagoslov. Volim te baš takvog kakav jesi - pisala je na Instagramu jesenas.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track