MEGAN I HARI POKAZALI NA DELU DA NEMAJU NI TRUNKE SAVESTI PREMA BOLESNOJ KEJT: Ono što su joj sada priredili je BAŠ ZLOBNO
Foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

NI MRVICU EMOCIJE

MEGAN I HARI POKAZALI NA DELU DA NEMAJU NI TRUNKE SAVESTI PREMA BOLESNOJ KEJT: Ono što su joj sada priredili je BAŠ ZLOBNO

Pop kultura -

Nekoliko sati nakon što je Kejt Midlton, princeza od Velsa, objavila svoju video poruku u kojoj je otkrila da boluje od raka, princ Hari i Megan Markl izdali su zvanično saopštenje u kojem su princezi poželeli brz oporavak. Britanski Dejli mejl ocenjuje da poruka Saseksa nije bila ni blizu brižna i topla kao poruka koju je kralj Čarls uputio svojoj "voljenoj snaji", koja je imala dovoljno "hrabrosti" da izađe u javnost i otkrije svetu svoju bolest. Gde je bio osećaj porodične ljubavi, ili bilo šta slično, prema ženi koju je princ Hari jednom nazvao "starijom sestrom koju nikad nije imao"?

Princ Hari, Kejt Midlton
foto: AP/Tristan Fewings, AP/Scott Garfitt

Kejt Midlton je od Harija i Megan Markl dobila samo jednu emocionalno hladnu rečenicu, i to od dvoje ljudi kojima nikad ne nedostaje reči da opišu svoje pritužbe. Na kraju krajeva, vojvoda i vojvotkinja su navodno saznali vesti o Kejt, kada i svi ostali, putem video obraćanja.

Megan Markl
foto: Stephen Lock/i-Images / Eyevine / Profimedia

Nisu imali pojma“, rekao je izvor za Njujork Post. Posle te izjave usledio je još jedan kolosalno pogrešan potez, vest da su princ Hari i Megan privatno kontaktirali Kejt. Da li je to zaista privatan potez ako su svetski mediji naknadno obavešteni, ističe Dejli mejl.

princ Hari, Megan Markl
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hari i Megan, uprkos tome što nemilosrdno govore o nametljivim medijima, čiji su deo, sa Netfliksom i podkastima i bezbrojnim intervjuima i govorima, ne znaju šta znači diskrecija. Kao i uvek, čini se da su Hari i Megan i od ovoga imali koristi. Ipak su, uprkos najozbiljnijem otuđenju, oboje i dalje u redovnom kontaktu sa budućim kraljem i kraljicom.

Megan Markl, princ Hari
foto: Moritz Mueller / imago sportfotodienst / Profimedia

„Prema mom mišljenju, Saseksi ništa ne rade slučajno, a tajming je često ključan. Godinama su u jednom smislu bili predvidljivi, a to je da su po pitanju tajminga nepogrešivi. Oni ništa ne rade slučajno“, rekao je za Ričard Ficvilijam, komentator kraljevske porodice.

Šta se može očekivati od Harija i Megan?

Samo nedelju dana pre Kejtinog saopštenja, dok su rasle glasine oko njenog zdravlja, Megan je iskoristila tu priliku da najavi lansiranje svoje linije kućnih potrepština.

Megan Markl
foto: Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Megan je jednostavno morala da izađe u javnost, iako njeno ponovno lansiranje proizvoda, ne podrazumeva početak prodaje, bar ne još uvek.

Ovu „sitnicu“ dodatno je pojačala, nekoliko sati kasnije, objava za dodelu nagrada „Archewell Foundation“ u znak sećanja na princezu Dajanu, na kojoj se princ Vilijam pojavio lično, a Hari putem video poziva, i to nakon što je Vilijam otišao.

princ Vilijam
foto: Arthur Edwards / AFP / Profimedia

Hari i Megan su se pokazali kao potpuni paraziti“, ističe Dejli mejl.

Tu je i Harijeva okrutnost, koji je javno implicirao da se njegov brat nije oženio iz ljubavi, tekstualne poruke koje je Kejt poslala Megan, a koje su objavljene u memoarima „Rezerva“.

Megan Markl
foto: Bruce Adams / dmg media / Profimedia

Američka televizija prekida sport uživo zbog princezine objave, Bela kuća šalje doblje želje i molitve, Kejt na naslovnoj strani svetskih novina, a sve što Megan ima su društvene mreže i autor Omid Skobi.

Upravo je Skobi bio taj koji je tvitovao, „sat za odbrojavanje“ do trenutka kada bi Kejt trebalo da se oglasi javnosti. Ipak, Skobi je rekao da nije mislio ništa loše. Štaviše, istakao je da su mediji ti koji su bili „bolesni i odvratni“.

Megan Markl
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

A šta je sa njihovim prijateljem Kristoferom Buzijem?

Kristofer Buzi je među prvima tvrdio da, kraljevska porodica ne samo da je „lagala“, već je učestvovala u svim teorijama zavere. Kako ocenjuje Dejli mejl, da su Hari i Megan imali nameru da pokažu dobru volju prema članovima kraljevske porodice, rekli bi Skobiju i Buziju da smire strasti.

Kejt Midlton
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Ako je ikada postojala i najmanja nada za pomirenje, kako to sada izgleda, mogućnosti su minimalne. Stres je poslednja stvar koja je potrebna svima koji se bore protiv raka.

(Kurir.rs / Nova / T.B )

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track