EVO ŠTA RADE RODITELJI KEJT MIDLTON DOK IM ĆERKA VODI NAJTEŽU ŽIVOTNU BITKU: U mračnim trenucima pokazali svoja PRAVA LICA (FOTO)
Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

UZ NJU SU NON STOP

EVO ŠTA RADE RODITELJI KEJT MIDLTON DOK IM ĆERKA VODI NAJTEŽU ŽIVOTNU BITKU: U mračnim trenucima pokazali svoja PRAVA LICA (FOTO)

Pop kultura -

Princeza od Velsa u petak je šokirala svet vešću o bolesti.

"Ona ima stvarno uski krug prijatelja, posebno u Norfolku, baš bliske prijatelje ima tamo", rekao je kraljevski stručnjak Kejti Nikol za strane medije govorivši o princezi Kejt Midlton. Nedavno je otkrila javnosti kako joj je dijagnostikovan rak, nakon što se mesecima spekulisalo kako njeno zdravstveno stanje nije dobro, ali i kako se povukla iz javnosti zbog toga što ju je suprug Vilijam prevario.

Sara Rouz Henberi, Sara Rouz Čolmondeli, Princ Vilijam, Rouz Henberi, Kejt Midlton
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Nikol je pojasnio ko zapravo predstavlja temelj svega u životu princeze.

"Njena sigurna luka su zasigurno njeni roditelji, brat Džejms i sestra Pipa. Iako ne vidimo često njihove zajedničke fotografije, oni su gotovo uvek negde blizu nje. Oni su apsolutno njen temelj", rekao je. S njegovom konstatacijom su se složili i pratitelji na društvenim mrežama koji su povezali kako se Kejt družila s majkom nakon što je saznala za tešku dijagnozu jer je znala da njoj takvu informaciju može reći, ali i da će dobiti utehu i savet. Roditelji su joj pružili podršku u verovatno najtežim trenucima u životu.

Kerol Midlton
foto: WPA-Pool / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kerol i Majkl Midlton odahnuli su kad su čuli da je rak detektovan u ranoj fazi i osećaju se sigurno jer njihova kći ide na preventivnu hemoterapiju.

"Ketrin će imati najbolje doktore na svetu koji će je nadzirati, tako da je u sigurnim rukama. Kerol i Majkl su uvek bili snažan par i vrlo prizemni... Ono što oni sad rade jeste da dolaze zajedno i podržavaju je, i ne samo Vilijama i Kejt nego i svoje unuke takođe."

Kerol Midlton
foto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Brat Džejms je poslao poruku podrške starijoj sestri. Objavio je fotografiju dok su bili deca i posvetio joj divne reči:

"Tokom godina smo se zajedno popeli na brojne planine. Kao porodica, popećemo se i na ovu s tobom."

( Kurir.rs / Story.hr / T.B.)

Bonus video:

05:21

ČEKALI SMO DA SE OVO DOGODI! Glumac iz Njujorka o SKANDALU KOJI TRESE AMERIKU: Britanski princ je u NAJVEĆEM PROBLEMU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track