EVO DA LI JE DIKAPRIO ZAPROSIO ITALIJANSKU LEPOTICU: Sada je poznato da li je VEČITI NEŽENJA Holivuda stao na ludi kamen (FOTO)
Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NIJE JE ZAPROSIO

EVO DA LI JE DIKAPRIO ZAPROSIO ITALIJANSKU LEPOTICU: Sada je poznato da li je VEČITI NEŽENJA Holivuda stao na ludi kamen (FOTO)

Pop kultura -

Leonardo Dikaprio nije kleknuo i zaprosio svoju devojku Vitoriju Ćereti, saznaje Page Six. Manekenka je ranije viđena s prstenom na ruci što je podstaklo glasine da su vereni. Izvor za Page Six rekao je da ima "nula" istine u tome da se Leo verio. Navodno Ćereti već neko vreme ima taj prsten koji je viđen na njenoj ruci dok je jela meksičku hranu u društvu Lea u Los Anđelesu.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Ćereti
foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je rekao za Page Six u februaru da su se stvari ohladile između para nakon što je Dikaprio viđen kako partija s prijateljima Tomom Bredijem i Tobijem Magirom u Las Vegasu. Kasnije je izvor insistirao na tome da su ipak zajedno.

Leonardo Dikaprio, Vitorija Čereti
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Takođe je kružio prisan video Dikaprija i Tejane Tejlor, koja s Leom glumi s njim u novom filmu Pola Tomasa Andersona. Plesali su prisno na zabavi pre dodele Oskara na Beverli Hilsu. Izvori su rekli da kolege glumci nisu zajedno.

Ćereti je nedavno bila u Parizu na Nedelji mode, a Dikaprio je snimao svoj novi film u Kaliforniji. Manekenka je sama bila na zabavi Vanity Faira nakon dodele Oskara. Strani mediji pišu kako je Dikapri bio pozvan, ali nije došao.

Vitorija Ćereti
foto: 42 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Poznato je da Dikaprio nikada nije bio oženjen. Ćereti je bila udata za italijanskog DJ-a Matea Milerija od 2020. do juna 2023. godine.

( Kurir.rs / Page Six / Jutarnji / T.B. )

Bonus video:

02:41

Neobična veridba, stigao princ na belom konju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track