POČELO SNIMANJE TREĆEG DELA SERIJE "BRANILAC": Pored File i Guberine stižu novi advokati, čije slučajevi će vas ostaviti bez DAHA
Foto: RTS

Lepo

POČELO SNIMANJE TREĆEG DELA SERIJE "BRANILAC": Pored File i Guberine stižu novi advokati, čije slučajevi će vas ostaviti bez DAHA

Kultura -

Radio-televizija Srbije i producentska kuća "Up&UP" uveliko snimaju treću sezonu serija "Branilac", koja na male ekrane stiže ove jeseni. U deset novih epizoda očekuju nas uzbudljive priče o istinitim događajima opisanim u knjigama i sačuvanim u predmetima čuvenih jugoslovenskih advokata.

Pored Veljka Guberine, koga tumači Nenad Jezdić, i Filote File, koga tumači Tihomir Stanić, novi nastavak nam donosi priče velikih i čuvenih branilaca poput Branislava Tapuškovića (Nebojša Milovanović), Josipa Muselimovića (Ljubiša Savanović), Borislava Ignjatovića (Bojan Žirović)... Deo ekipe su i Denis Murić, Milena Predić i Slaviša Čurović.

serija Branilac
foto: Promo

- Na filmski uzbudljiv način, sa elementima drame i trilera, obrađuje ozbiljna životna, pravna i filozofska pitanja koja su aktuelna i danas. To su vanvremenske priče o ljudskim sudbinama, ali i profesiji koja se temelji na zakletvi da brani ne delo koje je počinjeno, već čoveka koji je vrlo često unapred osuđen od javnosti - navodi se u saopštenju.

Novi slučajevi vode nas kroz sedamdeset i osamdesete godine prošlog veka i u nove životne drame aktera tadašnjih velikih sudskih procesa.

serija Branilac
foto: Promo

- Ostali smo verni i običnim ljudima. I dalje pratimo priče običnih ljudi koji su posrnuli u životu, koji su izgubili tlo pod nogama i učinili nezamislivo. Jedan trenutak, jedan događaj, i prebrisan je ceo život. A ono što od njega ostane, preuzimaju branioci - naglašava Jelena Svetličić, kreator serije.

I novi serijal najvećim delom se snima u opštini Ub. Ekipa će posetiti Taru, Mostar i druge lokacije. Početak emitovanja treće sezone serije "Branilac" očekuje se u oktobru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track