DA LI JE ŠAKIRA U VEZI SA 15 GODINA MLAĐIM GLUMCEM? Isplivale fotke iz provoda i SAD JE SVE JASNO, a evo odakle ga znate (FOTO)
Foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

nemoguće!

DA LI JE ŠAKIRA U VEZI SA 15 GODINA MLAĐIM GLUMCEM? Isplivale fotke iz provoda i SAD JE SVE JASNO, a evo odakle ga znate (FOTO)

Pop kultura -

Da li je Šakira u vezi sa engleskim glumcem koji je 15 godina mlađi od nje? Sudeći po fotografijama iz noćnog provoda, jesu, ali pevačica se još uvek nije oglasila...

Šakira, Lusijen Laviskon
foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Inače, Lusijen Laviskon je engleski glumac je karijeru započeo u "Coronation Street" i "Grange Hill". Ali od tada je zvezda Lusijena Lavikonta sjajno zasijala napredovala, a sada se priča da je zavodnik iz "Emili u Parizu" u vezi sa dobitnicom Gremija Šakirom.

Ovaj 31-godišnjak igra Alfija u Netfliksovoj hit seriji. Pojavio se u "Grange Hill" 2007. pre nego što je preuzeo uloge u "Coronation Street " 2009. i "Waterloo Road" od 2010. do 2011. godine.

Nakon što je nastupio u muzičkom spotu za Šakirinu pesmu Punteria prošle nedelje, par je izašao na večeru u Njujork u utorak. 47-godišnja kolumbijska pevačica – koja je ranije uveče održala koncert na Tajms skveru – nosila je korset na pertlanje sa platforma-štiklama.

Šakira, Lusijen Laviskon
foto: BeautifulSignatureIG / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Šakira, koja ima dva sina – Milana (11) i Sašu (9) sa bivšim partnerom, nekadašnjim fudbalerom Žerarom Pikeom, nosila je kožnu jaknu. Glumac je takođe bio u crnim i elegantnim pantalonama širokih nogavica, šalu i sivo-crnoj moto jakni.

Kada se Lucijen prvi put pojavio pored zvezde u spotu Punteria, fanovi su ostali u šoku.

U muzičkom spotu, u kom takođe glumi Kardi Bi, Lusijen je pokazao svoju savršenu građu dok je ostao bez majice, a kog je pogodila Šakirina strela. Lusijenov lik je zatim odvučen u salu koju su zauzeli pevači i njihovi pratioci, a Šakira mu je očistila ranu dok je rukama prelazila preko njegovog tela.

Pre njegove ljubavi sa kolumbijskom lepoticom, njegova najistaknutija romansa bila je sa bivšom pevačicom Atomic Kitten Keri Katonom. Lusijen je upoznao Keri kada je on imao 19, a ona 31 2011. godine u programu Celebriti Big Brother. Snimljeni su kako se ljube i maze u emisiji i započeli su vezu nakon što su izašli iz kuće. Zatim su zajedno pozirali za naslovnicu OK! Magazin, ali su se razdvojili nakon što su tvrdili da je „sve bilo samo malo zabave“.

Rekla je: 'Lusijen je bio veoma šarmantan i očigledno lep za oko, i sve je bilo samo malo zabave.'

Od svog pojavljivanja u rijaliti TV seriji, zvezda "Waterloo Road " Lusijen je nastavio sa ulogama i to kao ljubavni interes glavnog lika Emili u hit Netfliks drami "Emily In Paris".

Šakira
foto: CRISTINA QUICLER / AFP / Profimedia

Da podsetimo, u novembru je Šakira u poslednjem trenutku sklopila dogovor sa španskim tužiocima da izbegne zatvor zbog poreske prevare. Pevačica je pristala da plati kaznu od 7,6 miliona evra nakon što je priznala šest tačaka prekršaja, od ukupno 14,8 miliona evra.

Nedavno je razgovarala o „obnovi“ svog života nakon razlaza sa španskim fudbalerom Pikeom posle 11 godina. Par se razveo u leto 2022. nakon glasina da je neveran. Od tada je započeo vezu sa 26-godišnjom Klarom Čijom Marti. Pike i Šakira upoznali su se 2010. na snimanju pevačinog spota Waka Waka – zvanične pesme Svetskog prvenstva 2010. u Južnoj Africi, gde je pobedila Španija.

(Kurir.rs/DailyMail/T.J.)

Bonus video:

00:44

ŠAKIRA POSTAVILA VEŠTICU NA TERASI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track