DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG JE GENRACIJA SA NJEGOVIM SINOM: Ovo su naslednici poznatog glumca, nikada se ne eksponiraju (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

DA LI IH ZNATE?

DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG JE GENRACIJA SA NJEGOVIM SINOM: Ovo su naslednici poznatog glumca, nikada se ne eksponiraju (FOTO)

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski (71) nakon razvoda od supruge Danica započeo je romansu sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić (32).

Njihov odnos ne prestaje da intrigira javnost, a glumica je sve iznenadila kada je nedavno na Instagramu podelila i njihovu fotografiju sa odmora na Maldivima na kojoj se u kupaćim kostimima drže za ruke u vodi.

Petar Ristovski
foto: Dragana Udovičić

I dok svi komentarišu razliku u godinama među njima, ono što je dodatno sve šokiralo jeste to što je Lazarev sin Jovan generacija njegove nove partnerke, a tu je i drugi naslednik blizu.

Ipak, Anici i Lazaru to ne smeta, zbog čega je glumac vrlo samouvereno potvrdio da su u emotivnoj vezi pre nekoliko meseci.

- Istina je, uživamo u ljubavi. Ne bih ništa više komentarisao, razumite. Upoznali smo se mnogo posle razvoda, ona nema veze sa mojim bivšim brakom i razvodom - rekao glumac.

Lazar Ristovski, Jovan Ristovski
foto: Damir Dervišagić

Inače, pored Jovana, Lazar i njegova nekadašnja supruga Danica imaju i starijeg sina Petra (37) koji je poznati reditelj i u braku je sa suprugom Teodorom, ali se retko eksponira u javnosti.

(Kurir.rs/Blic/A.G.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track