NAŠ GLUMAC KRSTIO SINA! Ne ispušta ga iz naručja, njegova žena podelila fotografije iz crkve, a kuma puca od ponosa i nazdravlja
Foto: Printscreen/Instagram

predivno!

NAŠ GLUMAC KRSTIO SINA! Ne ispušta ga iz naručja, njegova žena podelila fotografije iz crkve, a kuma puca od ponosa i nazdravlja

Pop kultura -

Influenserka Dženifer Dženi Martin poreklom je iz Španije, a poslednjih godina živi u Srbiji zajedno sa svojim suprugom, glumcem Urošem Jovčićem.

Upravo zbog Uroša Dženi je napustila rodne Tenerife, a njihova ljubav započela je tokom snimanja filma "Montevideo, Bog te video" gde su oboje imali veoma zapažene uloge.

Oni su sada krstili svog sina Olivera, a ponosna mama je trenutke iz crkve podelila na instagram priči.

Dženi Martin, Uroš Jovčić
foto: Prinstcreen/Instagram

Ponosni tata nije ispuštao sina iz naručja, na krštenju je bila i poznata influenserka Lea Staković koja je kuma malom Oliveru.

Dženi Martin, Uroš Jovčić
foto: Prinstcreen/Instagram

Lea je takođe objavila fotografiju sa Dženi na kojoj su kume nazdravile.

Dženi Martin, Uroš Jovčić
foto: Prinstcreen/Instagram

Da podsetimo, glumac i influenserka porodično gnezdo svili su u Beogradu, a kako ona je svojevremeno otkrila, od početka njihove ljubavi sve odluke, pa i one oko uređenja doma, donose zajedno.

- Upoznala sam Uroša kad sam imala 15 godina, on je imao 21, dok smo snimali film “Montevideo”. Prošlo je deset godina i naravno da smo se promenili, ali nekako smo se menjali na bolje. Od Uroša sam naučila mnogo stvari koje pre nisam znala, a verujem da je to i kod njega slučaj, učio je od mene. Jedno drugo smo dopunili, kako Uroš ume da kaže: “Zajedno smo jači”. Teško mi je bilo da se odvojim od porodice, skoro 5.000 kilometara smo udaljeni. Volela bih da mogu često da sednem na avion i da brzo stignem na Tenerife, ali dug je put zaista. Oni su srećni jer znaju da sma srećna, radim i našla sam ljubav svog života - priča Dženi i dodaje da se sa suprugom odlično slaže:

Uroš Jovčić, Dženi Martin
foto: Printscreen/Instagram

- Čak i kad se ne slažemo trudimo se da nađemo put i da idemo u istom smeru, da se sve dogovorimo. Istina je da sam malo tvrdoglava, pa se trudim da objasnim svoja razmišljanja, ali pričamo uvek i slušamo jedno drugo. Ne bih znala ko vodi glavnu reč, sve radimo zajedno - ispričala je Dženi jednom prilikom.

(Kurir.rs/T.J.)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track