ZVEZDA "HARIJA POTERA" U DRUGOM STANJU, PA OBJAVILA DIRLJIVU FOTKU: "Nakon što sam se mesecima osećala kao da sam mrtva... " FOTO
Foto: Warner Bros. / 1492 Pictures / AFP / Profimedia

ČESTITAMO

ZVEZDA "HARIJA POTERA" U DRUGOM STANJU, PA OBJAVILA DIRLJIVU FOTKU: "Nakon što sam se mesecima osećala kao da sam mrtva... " FOTO

Pop kultura -

Zvezda "Harija Potera", Afshan Azad-Kazi, kolege su obasuli čestitkama kada je otkrila da je trudna te da čeka drugo dete. Afshan je objavila fotografiju svoje ćerke Kjare, koja svojim rukama drži trudnički stomačić, pa raznežila brojne pratioce na Instagramu još za Dan majki.

Ipak, posebno je razveselila bivšu koleginicu Evanu Lunk, ali i Boni Vrajt te Džesi Kejv. "Nakon što sam se mesecima osećala kao da sam mrtva, konačno se ponovo osećam živo. Hvala vam za svu ljubav prema mojim nedavnim vestima", poručila je nedavno zvezda na Instagramu.

Afshan je, kako prenosi Daily Mail, svoju prvu trudnoću objavila u aprilu 2021. godine, nakon što se 2018. udala za Nabila Kazija. Iako ju je uloga Padme u "Hariju Poteru" proslavila, sada radi kao bjuti influenserka. "Svaka čast za ljude koji me još uvek cene i prepoznaju kao Padmu", rekla je u jednom intervjuu godinama nakon izlaska popularnih filmova.

"Biti deo nečeg tako čarobnog i uspešnog bio je najveći blagoslov u mom životu. Obožavatelji Harija Potera su najbolji obožavatelji jer su odani i uvek podržavaju sve što radimo", dodala je tada zvezda.

( Kurir.rs / Daily mail / T. B )

Bonus video:

00:10

Evo gde je pobegla trudna Sanja Kužet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track