GLUMILA NEVINAŠCE, A GODINAMA BILA S OŽENJENIM: Glumica koju svi obožavaju preotela TUĐEG MUŽA, a njega ostavila PRED VENČANJE
Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

BURAN LJUBAVNI ŽIVOT

GLUMILA NEVINAŠCE, A GODINAMA BILA S OŽENJENIM: Glumica koju svi obožavaju preotela TUĐEG MUŽA, a njega ostavila PRED VENČANJE

Pop kultura -

Džulija Roberts važi za jednu od najlepših holivudskih glumica, a svetsku slavu stekla je ulogom u romantičnoj drami "Zgodna žena". Premda danas uživa u porodičnom životu sa suprugom i njihovo troje dece, iza nje je buran ljubavni život.

Ljubila je brojne zvezde poput irskog glumca Lijama Nisona, kanadskog glumca Kifera Saderlenda, Džejsona Patrika i pokojnog Metjua Perija.

Džulija Roberts
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumca Kifera Saderlenda upoznala je 1990. na setu filma "Flatliners", te su nekoliko meseci kasnije objavili veridbu. Ipak, obožavatelji su bili šokirani kada je Džulija tri dana pre sudbonosnog "da" otkazala sve. Navodno je Roberts raskinula veridbu jer se Kifer sastajao s go-go plesačicom Amandom Rajs. Glumac je to negirao i rekao da ju je viđao jer voli da igra bilijar.

Džulija Roberts
foto: LEE CELANO / AFP / Profimedia

Dve godine kasnije upoznala je pevača Lajlija Loveta, u kog se ludo zaljubila, te su ubrzo uplovili u bračne vode. Razveli su se nakon dve godine braka, a Džulija je jednom prilikom izjavila da se zaletela u brak za koji nije bila spremna. Uz to, glumac je hteo da postane otac, dok Džulija nije bila spremna na roditeljstvo.

Sreću je konačno pronašla na snimanju filma "Meksikanac" 2001, kada je upoznala snimatelja Danijela Modera, s kojim je i danas u braku. Sudbonosno "da" izgovorili su godinu dana kasnije na njenom ranču u Novom Meksiku. O njihovom prvom susretu glumica je rekla:

Džulija Roberts
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Odmah sam se zaljubila u njega. Htela sam da budem s njim. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu, a znala sam da ću se naći u problemima."

Kada su se upoznali, on je bio u braku s Verom Steimberg, a ubrzo nakon što je u njegov život ušla slavna glumica predao je papire za razvod.

Džulija Roberts
foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Neki su tada Džuliju nazivali "razaračicom braka" jer je, pisalo se, preotela tuđeg supruga, a sve je iznenadilo kada je Moderovoj supruzi odlučila da plati 400 hiljada dolara kako bi se njihov razvod brzo završio. Par ima troje dece. 2004. dobili su blizance, ćerku Hejzel i sina Fineusa, a tri godine kasnije dobili su još jednog sina Henrija.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track