U nedelju, 7. aprila, ne propustite poklon - IKONA BLAGOVESTI PLUS DODATAK – MAGAZIN STIL!
Foto: Kurir

U nedelju, 7. aprila, ne propustite poklon - IKONA BLAGOVESTI PLUS DODATAK – MAGAZIN STIL!

Zabava -

U sutrašnjem izdanju dnevnih novina Kurir čeka vas izuzetno iznenađenje – prelepa ikona Blagovesti sa zlatotiskom i molitvom na poleđini plus dodatak magazin Stil.

Praznik Blagovesti, koji slavimo 7. aprila, nosi sa sobom duboko ukorenjeno značenje u hrišćanskoj tradiciji. Taj poseban dan obeležava trenutak kada je arhanđel Gavrilo doneo divnu vest Bogorodici, obaveštavajući je da će postati majka Isusu Hristu, sinu Božjem. To je trenutak nade, radosti i obećanja novog početka, koji simbolizuje početak novog doba spasenja za čovečanstvo.

Za Blagovesti se vezuju i tradicionalna verovanja i obredi. Veruje se da ovaj praznik označava početak setve jarih žita, a takođe se smatra povoljnim za kalemljenje voća. U mnogim zajednicama Blagovesti su simbol nade za prestanak zime, jer se veruje da nakon ovog praznika dolazi toplije vreme. Ikona Blagovesti, koju danas poklanjamo uz dodatak Stil, predstavlja ne samo simbol vere i nade već i delić tradicije koju negujemo.

Neka ova ikona bude ne samo ukras vašeg doma već i podsetnik na važnost duhovnosti i tradicije u našim životima.Iskoristite priliku da obogatite svoj dom ovom prelepom ikonom i da se prepustite duhovnosti i simbolici ovog dragocenog praznika. Nabavite svoj primerak dnevnih novina i osigurajte sebi ovaj dragoceni dar koji nosi sa sobom bogatu duhovnu i tradicionalnu vrednost.

U novom broju Stila čitajte:

Pobedite prolećni umor! Nekoliko načina kako da se rešimo ovog neprijatnog stanja

Stil intervju Milica Gacin: Nikada neću odustati od sebe

Šta očevi treba da govore ćerkama, a šta sinovima

Recepti puni vitamina: iskoristite zeleniš sa pijace

Ne propustite novi broj magazina Stil!

Stil
foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track