NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU KUPIO VILU NA OSTRVU KOJE ZOVU "BUNKER MILIJARDERA" Cena je astronomska, a evo kako izgleda (VIDEO)
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

LUKSUZNA NEKRETNINA

NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU KUPIO VILU NA OSTRVU KOJE ZOVU "BUNKER MILIJARDERA" Cena je astronomska, a evo kako izgleda (VIDEO)

Pop kultura -

Džef Bezos kupio je treću nekretninu na elitnom ostrvu Indijan krik u Majamiju za neverovatnih 90 miliona dolara.

Kako piše Page Six, kontroverzni osnivač Amazona kupio je vilu na obali u otmenoj četvrti, često zvanoj i "Bunker milijardera", u vantržišnoj transakciji, izvestio je Bloomberg u utorak.

Ovaj dvorac u stilu odmarališta ima raskošno dvorište s pogledom na okean s nekoliko negovanih vrtova, veliki prilaz savršen za mnoge milijarderove luksuzne automobile i predivan bazen.

Upućeni su za The Post rekli da Bezos namerava da živi u kući dok dovršava rušenje svoja dva druga prebivališta na pomenutom otoku. Inače, Bezos je kupio svoju novu "palatu" po i te kako visokoj ceni, jer zapisi do kojih je došao The Post pokazuju da je poslednji put prodata za samo 2,5 miliona dolara, i to još 1998. godine. Visoka cena nekretnine očito signalizira koliko je područje postalo poželjno za stanovanje.

Inače, ovo ostrvo i komšiluk su poznati po brojnim domovima zvezda, a tamo stanuju Tom Brejdi, Karl Ajkan, Džered Kušner i Ivanka Tramp.

Podsetimo, ovaj slavni preduzetnik je prethodno kupio svoje druge dve susedne rezidencije u Indijan kriku za 147 miliona dolara.

Loren Sančez, Džef Bezos
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bezos poseduje još nekoliko raskošnih nekretnina van Floride, uključujući kuće u Vašingtonu, na ostrvu Mauiju i vilu na Beverli Hilsu koju je kupio za 165 miliona dolara 2020. godine. Takođe, kupio je i mega-jahtu vrednu 500 miliona dolara, kojom su on i verenica Loren Sančez plovili mesecima. Bezos je fatalnu Sančez zaprosio u maju 2023, i to 20-karatnim prstenom za koji se procenjuje da vredi neverovatnih 2,5 miliona dolara.

(Kurir.rs/ Page Six/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

00:44

BEZOS IZNEO CRNU PROGNOZU, EVO KAKO ĆE POGODITI SRBIJU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track