"MORAŠ DA PAZIŠ ŠTA PRIČAŠ" Isplivao snimak koji otkriva kakav je zapravo odnos Kejt i Vilijama, ovo je ISTINA o njihovom braku
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

FANOVI NAPRAVILI KOMPILACIJU

"MORAŠ DA PAZIŠ ŠTA PRIČAŠ" Isplivao snimak koji otkriva kakav je zapravo odnos Kejt i Vilijama, ovo je ISTINA o njihovom braku

Pop kultura -

Primedba princeze Kejt Midlton upućena princu Vilijamu pojavila se u novom viralnom videu, nakon kog su obožavatelji složili kompilaciju njihovih zabavnih interakcija. U jednoj od njih Kejt Vilijamu govori: "Po prvi put ja kontrolišem".

Princ Vilijam i Kejt nalaze se u centru pažnje javnosti od početka 2024, kad je najpre objavljeno da je princeza bila podvrgnuta operaciji abdomena, a potom dva meseca kasnije da joj je nakon te operacije dijagnostikovan rak, te da je podvrgnuta preventivnoj hemoterapiji.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: The Telegraph-PA/POOL supplied by Splash News / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kejt se dosad ove godine nije zvanično pojavila u javnosti, pa su u nedostatku novih slika i snimaka, obožavatelji iskopali stare snimke.

Jedna od novijih kompilacija isečaka prikazuje bezbrižne trenutke između Vilijama i Kejt, a dosad je prikupila milion pregleda.

Snimak je nastao 2015. godine, kad su princ i princeza posetili Towers Residential Outdoor Education Center, a tokom posete, Vilijam, koji nije samo trenirao za britansku vojsku, Kraljevsko ratno vazduhoplovstvo i Kraljevsku mornaricu, već je i obučeni radnik hitne službe, pokazao je svoje veštine spuštanja niz stenu. Njegova supruga držala je sigurnosno uže i polako ga spuštala niz strmu padinu.

Kejt Midlton, princ Vilijam
foto: Phil Noble / PA Images / Profimedia

Dok je princ silazio, Kejt je zadirkivala svog supruga.

"Koliko me voliš", našalila se držeći potporno uže.

"Jesi li dobro", nastavila je, na šta je Vilijam uzvratio: "Ti me držiš".

"Zapravo uživam u ovome", rekla je Kejt i dodala: "Jednom imam kontrolu".

princ Vilijam, Kejt Midlton
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Tu je i video u kom Vilijam govori Kate: "Sada moraš da paziš šta pričaš jer ovi momci sve snimaju".

Vilijam i Kejt će 29. aprila proslaviti 13. godišnjicu braka. Zajedno imaju troje dece, princa Džordža rođenog 2013, princezu Šarlot rođenu 2015. i princa Luija rođenog 2018.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track