ODAO JE OGROMNI DIJAMANT NA RUCI: Svi bruje o veridbi Lejdi Gage, a evo ko je slavnoj pevačici UKRAO SRCE (FOTO)
Foto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

UHVAĆENA S PRSTENOM

ODAO JE OGROMNI DIJAMANT NA RUCI: Svi bruje o veridbi Lejdi Gage, a evo ko je slavnoj pevačici UKRAO SRCE (FOTO)

Pop kultura -

Nakon američkog glumca Tejlora Kinija i lovca na talente Kristijana Kerina, posrećilo se i izvršnom direktoru fondacije Parker, Majklu Polanskom. Pevačica Lejdi Gaga podstakla je glasine o veridbi nakon što su obožavatelji primetili ogromni dijamant na njenoj ruci, prenosi Page Six. Pevačica je od 2019. godine u vezi s dečkom Majklom Polanskim, a po novim nagađanjima, sadašnjim verenikom.

Lejdi Gaga
foto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ne vidim dovoljno ljudi koji luduju zbog Gaginog vereničkog prstena", "Devojko, jeste li vereni?", komentarisali su obožavatelji na društvenim mrežama. Pre godinu dana nagađalo se da su pevačica i Polanski raskinuli zato što se nisu slagali oko braka i dece.

"Raskinuli su pre nekoliko meseci. Bilo je to prijateljski. Oni su još uvek prijatelji", rekao je tada izvor. No, par je glasine demantiovao u oktobru prošle godine, kada su zajedno uživali na dva koncerta u Las Vegasu.

Lejdi Gaga, Majkl Polanski
foto: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia

Iako oboje svoju intimu drže dalje od očiju javnosti, pevačica je svog izabranika u jednom intervjuu nazvala "celim svojim životom". Polanski je pratio pevačicu na nekoliko dodela nagrada, uključujući BAFTA i Critics Choice Awards 2022. godine. Pre njihove veze, Gaga je prethodno bila verena za Tejlora Kinija i Kristijana Kerina.

(Kurir.rs/ Page Six/ L. S)

Bonus video:

01:11

Spektakularna veridba u parkiću u Žarkovu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track