POVREĐEN MILAN MARIĆ! Glumac se fotografisao sa steznikom, pa se našalio na svoj račun: "Nije petak trinaesti, ali..." (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

NIJE OTKRIO KAKO JE DO POVREDE DOŠLO

POVREĐEN MILAN MARIĆ! Glumac se fotografisao sa steznikom, pa se našalio na svoj račun: "Nije petak trinaesti, ali..." (FOTO)

Pop kultura -

Milan Marić doživeo je nezgodu prilikom koje je povredio koleno. On je na Instagramu objavio fotografiju povređene noge sa steznikom i pokazao da je zadobio lakšu povredu, koju je morao da sanira.

Glumac se usput i našalio na račun nezgode koju je doživeo, te je u opis fotografije dodao:

Milan Marić
foto: Printscreen Instagram

"Nije petak 13. ali može da posluži."

Glumac u objavi nije detaljisao gde i kako je došlo do povrede..

Marić je, podsetimo, nedavno otvoreno pričao o psihoterapijama i njihovom značaju.

serija Pad, Milan Marić
foto: Zorana Jevtić

- Kada pokušavam da objasnim terapiju dobiti su mnogostruke. To ne ide na brzinu ali ta vrsta rada na sebi kao rezlutat ima poboljšanje životnog standarda, ali u doživljaju sa samim sobom. To je nešto što je neprocenjivo i što ne može da kupi ni uspeh na profesionalnom planu, ni uspeh na emotivnom planu. Nije redak slučaj, a onda ljudi kao paradoks svega toga tada najviše ćute, ide im dobro na poslu, imaju uspešan emotivni odnos, sve je u redu sa članovima porodice, a oni se ne osećaju dobro, e onda iz nekog osećaja stida i srama, gde ja smem da kažem da mi nije dobro kad imam i ovo i ovo i ovo, to je opasna zamka. Taj rad nije brzinski, nije varijanta gde vi dođete jedanput, vi kupite terapiju, popijete i gotovo, vi ste druga osoba. Vrlo brzo osetite benefite toga, vrlo brzo se desi da ponovo želite da se vratite - govorio nam je tada Milan, koji smatra da se o mentalnom zdravlju slabo govori kod nas.

(Kurir.rs/ Blic/ L. S)

Bonus video:

00:35

Glumac Milan Marić se oglasio povodom otvaranja Firefly Studios

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track