DUGAČAK RED ZA NASLEĐIVANJE KAVALIJEVIH MILIONA: Kažu da mu je 45 godina mlađa Sandra MENJALA PELENE, a evo šta joj je ostavio
Roberto Kavali i Eva Marija Kavali, Foto: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

IMAO ŠESTORO DECE

DUGAČAK RED ZA NASLEĐIVANJE KAVALIJEVIH MILIONA: Kažu da mu je 45 godina mlađa Sandra MENJALA PELENE, a evo šta joj je ostavio

Pop kultura -

Modni mogul Roberto Kavali, koji je sahranjen 15. aprila u rodnoj Firenci, iza sebe je ostavio ogromno bogatstvo. Tokom života bio je u tri značajne ljubavne veze u kojima je dobio šestoro dece. Nakon njegove smrti poteglo se pitanje ko će naslediti njegove milione.

Prva u redu za nasledstvo je 45 godina mlađa Sandra Nilson, koja je sa slavnim dizajnerom bila u ljubavnoj vezi do njegove smrti.

Roberto Kavali i Sandra Nilson
Roberto Kavali i Sandra Nilsonfoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kavali se pre smrti pobrinuo da njegova izabranica bude finansijski obezbeđena, te joj je poklonio vrlo vredan dar. Naime, ovaj modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, poklonio joj je vikinšku tvrđavu iz 11. veka na privatnom ostrvu u Švedskoj. Imanje košta vrtoglavih 2,5 miliona funti.

sahrana Roberta Kavalija
sahrana Roberta Kavalijafoto: IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Mediji dalje navode da se na ostrvu nalazi četvorosobna vila, lovačka kuća, bazen i ostaci vikinške tvrđave, kao i golf teren.

Svojevremeno je Roberto isticao da mu je partnerka stalno pokazivala koliko ga voli, bila mu je na raspolaganju, a neki mediji su pisali i da mu je čak menjala pelene.

Sandra Nilson i Roberto Kavali
Sandra Nilson i Roberto Kavalifoto: Profimedia

Dizajner je prošle godine dobio sina kome je dao ime po svom ocu, Đorđo.

"Beba, koja je rođena pre nedelju dana upravo ovde u Firenci, predivna je i bilo je stvarno emotivno videti ga odmah nakon što se rodio. Zove se Đorđo, kao i njegov deda, moj otac kog su nacisti streljali kad sam imao četiri godine", rekao je Kavali za magazin Novella 2000.

Kristijana Kavali, najstarija ćerka Roberta Kavalija
Kristijana Kavali, najstarija ćerka Roberta Kavalijafoto: LPS / Zuma Press / Profimedia

Modni mogul je u prvom braku sa Silvanelom Đanoni dobio sina Tomasa i ćerku Kristijanu, a s drugom suprugom Evom Marijom Duringer, s kojom je bio najduže, dobio je troje dece - Roberta, Rakel i Danijela.

Svi oni stoje u redu za nasledstvo.

(Kurir.rs/ Stil/ L. S)

Bonus video:

00:45

Na snagu stupio Zakon o utvrđivanju poreklu imovine

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track