ZAGRLJAJ INSPIRACIJE I TEHNOLOGIJE: IQOS butici već otvoreni u Delta city-ju i Ušću, donoseći neočekivano iskustvo
Foto: Promo

Simbioza umetnosti i tehnologije

ZAGRLJAJ INSPIRACIJE I TEHNOLOGIJE: IQOS butici već otvoreni u Delta city-ju i Ušću, donoseći neočekivano iskustvo

Zabava -

Beograd je već zahvaćen nevidljivim talasima uzbuđenja jer su dugo očekivani butici IQOS-a već otvoreni u Delta City-ju i Ušću! Ovi prostori nisu samo obične prodavnice; oni su tajanstvene enklave kreativnosti, gde se spajaju inspiracija i tehnološkoške inovacije, donoseći osveženje u našu svakodnevnu rutinu. Tamo gde se ukrštaju inspiracija, inovacija i kreativnost, rađa se nešto izuzetno, i Beograd postaje mesto neočekivanog susreta.

Iqos
foto: Promo

Tri umetnika – jedno delo

Ono što će izdvojiti ove butike od drugih jeste posebno umetničko delo koje će krasiti njihovu unutrašnjost. Kreirano u saradnji sa talentovanim umetnicima, muralistima Marijom i Stevanom Šoln iz ateljea Šoln i našom dizajnerkom vlasnicom modnog brenda Daire Aleksandrom Duende, ovo delo će biti pravo remek-delo koje će simbolizovati duh Beograda. Ali ono što ga čini još posebnijim jeste činjenica da je nastalo iz ideja i inspiracije IQOS zajednice, ljudi koji dele strast prema inovaciji i umetnosti.

  • Stvaranje dela uvek je izazov za sebe, međutim kada se više različitih aktera i likovnih izraza uplete, gotovo neizostavno, delo ide putem kreacije bez predumišljaja. Skica je osnovna vodilja, kojoj se razne impresije pridružuju tokom procesa izrade, a neke slučajnosti postaju glavni akteri. Mogu slobodno da kažem, da je ovakva vrsta stvaralaštva, ona vrsta izazova od koje se ne strepi, već koja motiviše i ohrabruje, gurajući svakog od nas barem po stepenik dalje u odnosu na onaj na kome smo prethodno stajali. Učimo jedni od drugih, a to je najvalidnija odstupnica od repeticije u koju umetnik često zapadne kada se ponavlja kroz procese svog stvaralaštva – kažu Marija i Stevan Šoln.
Iqos
foto: Promo

Mistična simbioza prestonice

Dizajnerka Aleksandra Duende kaže da za nju Beograd ima mistični karakter.

- IQOS zajednica je doprinela svojim emocijama najviše, svojim pričama šta je za njih Beograd i dobrim poznavanjem vrednosti koje IQOS promoviše, zbog čega su oni verni ovom brendu. Pomogli su nama kao umetnicima da dodatno produbimo priču oko samog dela, da svi zajedno osetimo šta znači stvaranje u kolektivu i najvažnije, da razumemo šta je ono što spaja dve stvari oko koje smo se okupili – IQOS i Beograd – istakla je Aleksandra.

Već sada, moguće je uroniti u atmosferu mistične simbioze umetnosti i tehnologije, gde se umetnička dela, poput magičnih portala, prepliću s duhom Beograda. Sa fokusom na iskustvu i edukaciji, posetioci, koji su korisnici nikotinskih proizvoda, će imati priliku da istraže svet IQOS tehnologije i upoznaju se sa novim elektronskim uređajem IQOS Ilumom. Ova mesta su poput prozora u paralelne svetove, pozivajući ljubitelje umetnosti, tehnologije i istraživače novih iskustava da istraže dubine tajanstvenog.

  • IQOS nije proizvod bez rizika, oslobađa nikotin koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track