NABILA MU ROGOVE S PRIJATELJEM I SAD CVETA, A I ON NAŠAO UTEHU: Kukala da joj je malo 129.000$ ALIMENTACIJE, a evo koga sad ljubi
Foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

UHAVEĆNI S NOVIM PARTNERIMA

NABILA MU ROGOVE S PRIJATELJEM I SAD CVETA, A I ON NAŠAO UTEHU: Kukala da joj je malo 129.000$ ALIMENTACIJE, a evo koga sad ljubi

Pop kultura -

Kristin Baumgartner i njen novi dečko Džoš Konor viđeni su zajedno nakon ručka i šopinga u Kalabasasu piše Daily Mail.

50-godišnja bivša supruga Kevina Kostnera (68) nasmejala se fotografima, a Konor (49) ju je pratio ležerno odeven skriven iza tamnih naočara.

Samo četiri meseca nakon teškog razvoda Baumgartner je počela da se zabavlja s prijateljem bivšeg supruga, bankarom Konorom. Otkako su objavili svoju vezu stvari su se razvijale dosta brzo, a Božić su proveli na Havajima, gde su sleteli bankarevim privatnim avionom.

Konor, i sam razvedeni otac troje dece, postao je samac 3. januara 2023. godine. Finansijer je generalni direktor i upravitelj strategije ulaganja u infrastrukturu kompanije Oaktree Capital, specijalizovane za sektor prevoza, a od 2017. je radio za kompaniju upravljanja imovinom, nakon što je od septembra 2015. bio strateški savetnik u timu kompanije za infrastrukturna ulaganja.

Kristin Baumgartner
foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Konor je vrlo uspešan, a radio je kao investitor, ključni strateški savetnik, zajmodavac i investicioni bankar za prevozničke kompanije širom sveta. Pre nego što se pridružio Oaktreeju, osnovao je Connor Capital SB, investicionu firmu koja se fokusira na kapitalna ulaganja u prevozničke kompanije. Trenutno je član upravnih odbora Frontier Airlinesa i Copa Holdingsa (NYSE: CPA).

Kristin i Kevin razveli su se u ranije ove godine nakon 18 godina braka, a ona je u maju prošle godine prva podnela zahtev. Iako konkretni detalji razvoda i podela imovine nisu poznati, TMZ otkriva kako se sudija vodio predbračnim ugovorom koji je par potpisao.

Kristin Baumgartner i Kevin Kostner
Kristin Baumgartner i Kevin Kostnerfoto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Oba bivša supružnika tražila su zajedničko starateljstvo nad decom, a Kristin mesečno dobija 63.209 dolara alimentacije. Nagodbu su potpisali Kostner, Baumgartner i njihove advokatice Lora Vaser i Marisa Beuoj. Odlučili su da se odreknu kursa suroditeljstva, koje je u takvim slučajevima obično obavezan, a zajedno imaju troje dece - Kejdena (16), Hejesa (14) i Grejsa (13).

Međutim, od tada su na videlo izašle informacije kako je Kostner sumnjao da mu supruga ima previše prisan odnos s prijateljem, a kako kažu izvori, to je za bivši par predstavljalo veliki problem.

Kevin Kostner, Džul
foto: NORTH-SUNSET.COM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Džoš je bio Kristinina stena i kamen oslonac tokom celog procesa razvoda. Ako Kevinu to smeta, to je njegov problem, a takođe je mogao da primeti da se par romantično zbližio tek nedavno, ne pre“, priznaje izvor.

Usred njihove brakorazvodne parnice u avgustu 2023, Kevin je tvrdio da ne zna pouzdano je li Baumgartner imala afere, ali je izjavio kako je on bio veran tokom njihovog braka.

U pravnom zahtevu koji je tada dobio People, majka troje dece tražila je dodatnu dokumentaciju kojom bi dokazala Kostnerove finansije.

U decembru je Kostner viđen s pevačicom Džul, a njihova romansa se navodno razvila tokom putovanja na humanitarni događaj koji se održavao na Karibima. Izvor kaže kako par nije u ozbiljnoj vezi, ali uživaju u vremenu koje provedu zajedno.

Ranije ovog meseca pevačica je za Elle glumca okarakterisala kao sjajnu osobu.

„On je sjajna osoba, ali nekad pažnja javnosti koju dobija može biti intenzivna“, podelila je.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track