"DAMA KAKVA SE RETKO RAĐA" Majka Žike Todorovića gazi devetu deceniju i izgleda BESPREKORNO, a prva je ljubav proslavljenog glumca
Foto: Zorana Jevtić

lepo izgleda za svoje godine

"DAMA KAKVA SE RETKO RAĐA" Majka Žike Todorovića gazi devetu deceniju i izgleda BESPREKORNO, a prva je ljubav proslavljenog glumca

Pop kultura -

Majka našeg proslavljenog glumca Srđana Žike Todorovića, inače poznata balerina, Snežana Matić u junu prošle godine je napunila 82 godine.

Ovo je, inače, retka prilika u kojoj vidimo Žikinu majku u javnosti, sudeći po fotografiji, izgleda odlično i u devetoj deceniji.

"Dama kakva se retko sreće", "koliko dobro izgleda za svoje godine", samo su neki od komentara.

Inače, Snežana Matić je naša poznata balerina i prva ljubav legendarnog Bore Todorovića.

Inače, Srđan Žika Todorović od tinejdžerskih dana važi za velikog šmekera i zavodnika. Međutim, iako je večiti zaljubljenik u rokenrol, ipak je našao ženu svog života i skrasio se uz prelepu suprugu Anu.

Ana se ne pojavljuje često u medijima, te je javnost retko kada može videti pored proslavljenog glumca. Međutim, Žika je svojevremeno objavio fotografiju na kojoj uživa sa svojom lepšom polovinom na obali pokraj mora.

- Ana, Vanja i ja - napisao je kratko Srđan Žika Todorović pored fotografije koja je nastala u zalivu Bigova kod Kotora.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

03:23

Majka Jelene Golubović nakon suđenja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track