SMRT ZVEZDE SERIJE "MALA NEVESTA" I DAN-DANAS JE OBAVIJENA VELOM MISTERIJE: Čuvenu glumicu našli u JEZIVOM STANJU u stanu (FOTO)
Foto: Facebook

KRIVILI NJENOG DEČKA

SMRT ZVEZDE SERIJE "MALA NEVESTA" I DAN-DANAS JE OBAVIJENA VELOM MISTERIJE: Čuvenu glumicu našli u JEZIVOM STANJU u stanu (FOTO)

Pop kultura -

Pratiša Banerdži, indijska televizijska zvezda, našoj publici je poznata po seriji "Mala nevesta". Svet je bio frapiran kada je 1. aprila 2016. godine izašla vest o njenom samoubistvu.

Naime, mlada glumica je tog dana nađena u stanu obešena o plafonski ventilator. Tročasovna obdukcija je pokazala da su na Pratišinom vratu otkriveni tragovi davljenja, što ukazuje na smrt zbog gušenja i vešanja. Policija je ispitivala i njenog dečka Rahula, koji je pronašao Pratišino beživotno telo, ali su zaključili da on nema veze sa njenim samoubistvom.

„Stanovali smo u dvosobnom stanu. Imali smo dva ključa, jedan je bio kod Pratjuše, a drugi kod mene. Kada sam ušao u spavaću sobu našao sam Pratišu kako visi sa plafona. Jako sam se uplašio. Odmah sam pozvao komšije i uz njihovu pomoć sam je odvezao u Kokilaben bolnicu. Mislili smo da je živa, ali nije bila. Toliko sam bio uplašen, da nism pozvao policiju. Zvali su ih iz bolnice. Posle objave lekara, poszavo sam Pratušinu porodicu i nekoliko naših bliskih prijatelja“, rekao je glumičin partner tada.

Mnogi su za njenu smrt krivili upravo Rahula, sa kojim je glumica bila godinu dana u burnoj vezi.

Ne mislim da se ubila. Mislim da je u pitanju planirano ubistvo“, izjavio je glumac Ajaz Kan za novinsku ageniciju ANI.

Drugi kolega, Vikas Gupta, rekao je da je Pratiša (23) imala dosta problema u privatnom životu zbog dečka, pa je doveo u pitanje njen problematični odnos sa partnerom Rahulom.

„Nemoguće je da se Pratiša ubila. Mislim da ju je neko ubio, ali ako se ustanovi da je izvršila samoubistvo, onda je bila primorana na to. Čim sam upoznao tog momka sa kojim se zabavljala, rekao sam joj da ga se pazi. Jednom smo izašli na piće da se upoznamo sa Raulom, ali posle toga nismo želeli da ga viđamo. Pratiša se zbog njihove veze manje viđala sa svojim drugarima, jer ga niko nije voleo“, kazao je glumac i osvrnuo se na priče da je glumica bila trudna:

„Njeni roditelji su potpuno skrhani od bola zbog ovako velikog gubitka i ne mogu da govore, ali ih i bez obzira na tu činjenicu novinari obilaze i ne pitaju ništa, već pišu ono što im odgovara. Razne spekulacije samo pogoršavaju ovu situaciju. Priča da se ubila jer je bila u drugom stanju je strašna. Ko bi u to mogao da poveruje? Onaj ko je poznavao Pratišu sigurno ne…“

Mala Nevesta, Pratjuša Banerdži
foto: Printskrin Instagram

Kako je naveo, ona je tražila pomoć od prijateljice.

„Pratišini prijatelji i ja smo primetili da u njenoj vezi sa Raulom nešto ne funkcioniše kako treba i strašno se nerviramo jer nismo reagovali na vreme da joj pomognemo da izađe iz te loše priče… Eto, ni on nije detaljno ispitan, policija je prihvatila informaciju da su bili na zabavi do pet sati ujutru i ne dira ga… A šta ćemo sa tim što je Pratiša zvala drugaricu u sred noći, plakala i molila za pomoć?“, izjavio je Raul.

Mala Nevesta
foto: Instagram/iamprats

I naši mediji su pisali o njenoj sahrani, pa je tako poznata informacija da je Pratiša sahranjena u venčanici. U pitanju je bio zlatno-crveni sari, što devojke kod njih nose na venčanjima, piše "Nova".

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

01:55

GLAVNI UREDNIK KURIRA POKAZAO NOVE FOTOGRAFIJE IZ POTRAGE ZA DANKOM! I dalje ostaje velika misterija kako je OVDE USPELA DA PROĐE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track