EVO ŠTA JE REKAO BEJBI LAZANJA NAKON ŠTO JE ŠVAJCARAC ODNEO POBEDU: Prokomentarisao pobednika, a ovo misli O NJEGOVOJ PESMI
Foto: EPA/Jessica Gow

EVO ŠTA JE REKAO

EVO ŠTA JE REKAO BEJBI LAZANJA NAKON ŠTO JE ŠVAJCARAC ODNEO POBEDU: Prokomentarisao pobednika, a ovo misli O NJEGOVOJ PESMI

Pop kultura -

Bejbi Lazanja završio je na 2. mestu nakon finala Evrovizije 2024, dok je pobedu odneo Nemo Metler iz Švajcarske.

Iako mu je pobeda izmakla za dlaku, Baby Lasagna priznaje da je srećan zbog uspeha koji je postigao sa svojim timom.

- Dragi ljudi, hvala do neba, hvala od srca. Ispunili ste me velikom srećom i ponosom. Čuo sam da je skoro cela Hrvatska gledala naš nastup na Eurosongu - izjavio je Lazanja, pa otkrio i što misli o novom evrovizijskom pobedniku, Švajcarcu Nemu.

Bejbi Lazanja, Konstakta, Evrovizija, Evrovizija 2024
foto: Printscreen/RTS

- Nemo je uz žiri imao i veliku podršku publike i to s razlogom. Pesma mu je fantastična, mislim da je zaslužio pobedu - zaključio je predstavnik Hrvatske, a prenosi Jutarnji.hr.

Hrvatska na 2. mestu, Srbija na 17.

Već mesecima unazad za glavnog favorita važio je Baby Lasagna iz Hrvatske sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim" i nalazio se na prvom mestu za pobedu na kladionicama, dok je po prognozama kladionice naša predstavnica Teya Dora sa pesmom "Ramonda" bila na 24. mestu.

glasanje
foto: Printskrin

Naime, sinoć je pored publike glasao i stručni žiri, međutim veliki šok usledio je kada je srpska predstavnica Teya Dora od hrvatskog žirija dobila samo 3 poena.

Ipak, kasnije je isplivao spisak na kom se vidi da je publika u Hrvatskoj Teya Dori dala 12 poena.

Pobedu na Evroviziji je odnela Švajcarska i Nemo Metler sa pesmom "The Code", dok je Srbija sa pesmom "Ramonda" koju izvodi Teya Dora, završila na 17. mestu.

Evrovizija, Evrovizija 2024
foto: EPA Jessica Gow

Sada su isplivali rezultati takmičenja i glasovi publike i svih zemalja Evrope, a tu se može videti da su Srbiji samo 6 država dale poene.

Nakon proglašenja pobednika Nemo nije mogao da sakrije koliko je srećan, ali i suze u očima zbog uspeha.

( Kurir.rs / Blic / T.B. )

Bonus video:

03:14

SVI SU ZNALI DA JE EVROVIZIJA 2006. NAMEŠTENA! Danijel Alibabić tvrdi: To je u stvari bilo takmičenje između dve televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track