SRPSKI ZET JE ŠUTNUO ZBOG RODITELJA, A ONDA JE STALA NA LUDI KAMEN SPOTICANJA: Ova slavna glumica danas slavi 16 godina braka
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

neka je srećno

SRPSKI ZET JE ŠUTNUO ZBOG RODITELJA, A ONDA JE STALA NA LUDI KAMEN SPOTICANJA: Ova slavna glumica danas slavi 16 godina braka

Pop kultura -

Dugovečni i stabilni brakovi prava su retkost u Holivudu, ali priča Džesike Albe i Keša Vorena dokazuju da ipak postoje izuzeci. Slavni par nedavno je proslavio 16 godina braka, a na skorašnjim paparaco fotografijama jasno je da je ljubav među njima jaka kao i prvog dana.

Džesika je blistala u slip haljini i njud kardiganu, dok se producent odlučio za sive pantalone i džemper. Sve vreme su bili nasmejani i dobro raspoloženi, što fotografima nije promaklo.

Lepa glumica nedavno se oglasila i na Instagramu i podelila njihovu zajedničku fotografiju osvrnuvši se na njihov odnos.

"16 godina braka, 20 godina zajedno i beskraj ispred nas. Srećna godišnjica, Keš. Ponosna sam na nas što smo dogurali ovoliko daleko. Ne postoje pravila ili vodič koji te mogu pripremiti na to šta znači posvetiti se drugoj osobi i izabrati da budete porodica. I u dobru i u zlu, pronalazili smo načine da se vratimo jedno drugome i iznova se birali. Nazdravljam nam, volim te", napisala je Alba.

Očekivano, čestitke i lepe želje nizali su se u nedgled, a mnogi su istakli da bi voleli da imaju brak poput njihovog.

Pre nego što se skrasila kraj Vorena, Džesika je poljubila mnogo žaba dok nije pronašla svog princa.

Kada je imala samo 18 godina, Džesika je bila u vezi sa, 12 godina starijim, Majklom Vederlijem. Njihova veza naišla je na mnoge osude zbog velike razlike u godinama, uključujući i njene roditelje, koji su je odgajali u strogom katoličkom duhu, pa čak zabranjivali da ima intimne odnose pre braka. Njena veza sa Majklom nije opstala baš zbog pritiska njenih roditelja, a on se kasnije skrasio kraj srpske doktorke, Bojane Janković.

MAJKL VEDERLI
foto: Printscreen

Nakon što je završila sa Vederlijem, šuškalo se da je u odnosu sa poznatim zavodnikom, Polom Vokerom, ali te informacije su oboje demantovali, govoreći da su samo prijatelji.

Pol Voker
foto: Profimedia

Još jedna nepotvrđena veza bila je i sa Markom Volbergom, a onda je, 2004. godine, na snimanju filma "Fantastična četvorka" upoznala Vorena.

Mark Volberg
foto: Profimedia

Kako je kasnije pričala za "Kosmopolitan", nakon njenog susreta sa Vorenom, prvo pozvala svoju najbolju prijateljicu.

"Rekla sam joj da sam upoznala jednog momka i da, ne samo imam utisak kao da ga poznajem čitav život, već i kao da ću ga znati do kraja života".

Džesika kao da je sama sebi prorekla sudbinu jer se, nakon 4 godine veze, udala za njega na intimnoj ceremoniji.

U braku su dobili dve ćerke Honor i Hejven, i sina Hejsa, i danas važe za jednu od najskladnijih porodica u Holivudu.

(Kurir.rs/Wanted/J.M.)

Bonus video:

01:03

JELISAVETA ORAŠANIN SE VRATILA U SRBIJU! Glumica ne može da sakrije emocije, POTOM SPOMENULA DECU: Nisu svesni ko su im roditelji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja