OVO JE MRTVAČKI SANDUK IZ BUDUĆNOSTI: Kanje Vest posle titanijumskih zuba pokazao NOVU MAŠINU od 1,2 miliona dolara i svet je NEM
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FUTURISTIČKI

OVO JE MRTVAČKI SANDUK IZ BUDUĆNOSTI: Kanje Vest posle titanijumskih zuba pokazao NOVU MAŠINU od 1,2 miliona dolara i svet je NEM

Pop kultura -

Reper Kanje Vest već godinama izaziva pažnju kod ljudi što zbog svojih izjava, što zbog modnih izdanja koje mnogi karakterišu kao bizarna. Da ne planira da stane dokazuje i novi video-snimak koji je objavio.

Naime, Kanje Vest je predstavio svoj novi automobil koji na sve liči samo na automobil ne liči, i njime izazvao lavinu komentara. Automobil košta 1,2 miliona dolara i napravljena su samo tri ovakva.

Izgled automobila je futuristički, potpuno je crn i nije jasno gde su vrata, prozori i farovi, jer ovo vozilo, kako mnogi kažu, izgleda kao crta piramida.

"Nekome je pobegao komjuterski miš", "Lik ladno vozi DVD plejer", "Imam isti ovakav ruter za internet", "Bože, izgleda da se vozi u mrtvačkom sanduku iz budućnosti", glasili su samo neki od komentara.

Mnogima nije jasno da li je ovaj automobil legalan, odnosno da li sme da se kreće u saobraćaju s obzirom na to da nema tablice i nikakve spoljašnje karakteristike.

Kanje Vest
foto: Printscreen/Instagram

"Nadam se da ovom automobilu nije dozvoljeno da učestvuje u saobraćaju. Nikako nije bezbedno. Suludo je davati ovoliki novac", napisao je jedan čovek.

Podsetimo, Kanje je početkom godine izvadio sve zube i zamenio ih titanijumskim protezama, koje su skuplje čak i od dijamanata. Kako se navodi, proteza je specilajno rađena za repera, i koštala je oko 850.000 dolara.

( Kurir.rs / Blic žena / T.B. )

Bonus video:

00:05

Automobil Ane Nikolić nepopisno parkiran

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track