PRIČA OKO RAZVODA DŽEJ LO I BENA AFLEKA NI NJIMA VIŠE NIJE JASNA: Napravili toliku zavrzlamu da ni oni sami ne znaju šta rade
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Da li se zaista razvode

PRIČA OKO RAZVODA DŽEJ LO I BENA AFLEKA NI NJIMA VIŠE NIJE JASNA: Napravili toliku zavrzlamu da ni oni sami ne znaju šta rade

Pop kultura -

Vest koja več duže vreme okupira pažnju javnosti jeste navodni razvod Dženifer Lopez i Bena Afleka. Šuškanja su se nastavila ovog meseca kada se Džej Lo na Met Gali pojavila sama. Glasine su se samo privremeno stišale kada je par viđen zajedno 16. maja, a sve što je nakon toga usledilo samo je napravilo veću zavrzlamu, da više nikom ništa nije jasno.

Dženifer Lopez
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

Ben je ponovo pokrenuo glasine o razvodu time što je u automobilu uslikan bez burme. Posle par dana ponovo je uslikan sa burmom na večeri u restoranu, pa su mnogi pomislili da su navodi o razvodu netačni. Dženifer je pre dve večeri na konferenciji za medije povodom promovisanja svog novog filma "Atlas" nosila burmu, što jednog novinara izazvalo da je upita da li je istina da se razvodi.

Dženifer Lopez
foto: Carlos Tischler/ Eyepix Group / Zuma Press / Profimedia

Njen kolega, Simu Liu, odmah se ubacio: "U redu, nećemo to da radimo. Mnogo vam hvala, zaista to cenimo!" Dženifer mu je ipak odgovorila s osmehom samo jednom rečenicom: "Ti si bolji od ovoga" dajući mu time do znanja da je pitanje neprimereno.

Dok Ben odbija da govori za javnost o navodnom razvodu i svojim postupcima daje nejasne signale o svom odnosu sa Dženifer, izvori tvrde da je situacija potpuno drugačija.

"Gotovo je, razvešće se, a ovaj put Bena ne treba kriviti za to", rekao je izvor za In Touch i dodao:

"Sada je fokusiran na posao i svoju decu. Ben se već iselio i verovatno će prodati njihovu kuću iz snova, za kojom su tragali pune dve godine. Oni će se uvek voleti, ali ona njega ne može da kontroliše, a on nju da promeni. Nije bilo šanse da ovo potraje.".

Podsetimo, Dženifer i Ben su se upoznali 2001. godine i bili zajedno do 2004. kada su se verili i čak i spremali svadbu, međutim iznenada su se rastali. Skoro dve decenije kasnije, obnovili su svoju romansu i venčali se na malom venčanju u Vegasu 2022. godine.

(Kurir.rs/M.F.)

Bonus video:

00:45

RAZVOD JE SMRT BEZ UMIRANJA: Danijela Dimitrovska iskreno o razvodu, životu i predrasudama lepih žena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track