NA ODLIČNOJ LOKACIJI I PRELEPOJ, PEŠČANOJ PLAŽI: Do Tunisa ove godine letovima iz Beograda, ali i iz Niša
Foto: Promo

NA ODLIČNOJ LOKACIJI I PRELEPOJ, PEŠČANOJ PLAŽI: Do Tunisa ove godine letovima iz Beograda, ali i iz Niša

Žena -

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

1A Travel
foto: Promo

Ove godine, kao i prošle, za Tunis, ali i za Antaliju, možete leteti i iz Niša, a ne samo iz Beograda.

Hotel Marhaba Palace 5* se nalazi u srcu mesta Port el Kantaoui, na pešačkoj udaljenosti od luke i centra. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 26km, a od Soussa oko 7km.

1A Travel
foto: Promo

Marhaba Palace 5* je hotel visoke kategorije koji je otvoren tokom cele godine. Poslednji put je renoviran 2016. i 2017. godine. Ima 330 smeštajnih jedinica, 2 junior suita sa pogledom na baštu, bazen ili plažu. Osim glavnog restorana, gostima su na raspolaganju i à la carte restoran, bar salon sa terasom, Moorish bar, Pool bar, Beach i American bar tokom sezone. Za najmlađe je tu dečiji klub (4-12 god), igralište za decu i dečiji bazen sa fontanom.

Hotel se nalazi na svojoj plaži. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna, dok su peškiri dostupni uz depozit.

1A Travel
foto: Promo

U ovom hotelu sve sobe imaju balkon, SAT TV, klimu, mini bar, sef, telefon, kupatilo sa odvojenim toaletom, fen za kosu. Hotel raspolaže ukupno sa 332 smeštajne jedinice mogu imati pogled na baštu/ bazen ili na plažu. Izvan koncepta su room service i telefon, koji se dodatno doplaćuju ukoliko se te usluge koriste.

Usluga u Marhaba Palace 5* je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, užine, kolači u određeno doba dana. Gostima su na raspolaganju i à la carte restoran (jednom u toku boravka besplatno uz prethodnu rezervaciju), Pool, Beach i Bar with stage. Korišćenje Moorish bara se dodatno naplaćuje. U koncept nisu uključena uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i Moorish bar, koji se dodatno plaćaju.

1A Travel
foto: Promo

Hotel u ponudi ima 4 bazena: dva zatvorena (od kojih se jadan greje), jedan otvoreni sa morskom vodom i jacuzzi-jem i jedan dečiji bazen. Hotel ima dnevnu i večernju animaciju, terene za tenis i mini golf. Od sportskih aktivnosti dostupne su odbojka na plaži, košarka, fudbal, aerobik, bilijar, stoni tenis. Wi-Fi je besplatan u celom hotelu. Za lljubitelje sportova na vodi, tu je i centar za sportske aktivnosti na plaži, čije usluge nisu u sklopu koncepta, već kao individualni trošak. Gosti mogu bez doplate da koriste fitness centar, a masaže, hamam, jacuzzi, sauna se doplaćuju.

1A Travel
foto: Promo

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

Izaberite za sebe pravu destinaciju i napravite online rezervaciju, a za sve nedoumice posavetujte se sa ljubaznim zaposlenima agencije putem kontakt centra na broj 011/655 78 00.

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track