SKANDAL NA CRVENOM TEPIHU IZBIO ZBOG RASIZMA? Pevačica progovorila o SUKOBU u Kanu, a evo kako je sve počelo (VIDEO)
Foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NAGOVESTILA RAZLOG

SKANDAL NA CRVENOM TEPIHU IZBIO ZBOG RASIZMA? Pevačica progovorila o SUKOBU u Kanu, a evo kako je sve počelo (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Keli Rouland progovorila je o incidentu s crvenog tepiha Filmskog festivala u Kanu, čiji je snimak vrlo brzo obišao svet.

Ova 43-godišnja bivša članica grupe Destiny‘s Child je tvrdila da postoje druge žene koje nisu izgledale kao ona, a koje su tretirane drugačije.

- Žena zna šta se dogodilo. Zna šta se dogodilo - rekla je i dodala kako i ona "ima granicu i to je to".

Keli Rouland
foto: Defrance / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Bilo je i drugih žena koje su bile na tom tepihu, koje nisu baš izgledale kao ja, i nisu ih grdili, gurali ili im rekli da siđu - dodatno je pojasnila šta se dogodilo kada je prisustvovala premijeri francuskog filma "Marcello Mio", u crvenoj lepršavoj haljini. Tada su mnogi primetili da se posvađala s članicom obezbeđenja.

Članica obezbeđenja je podigla ruku kako bi je odvela do mesta događaja, a Keli je reagovala poprilično besno. Podigla je prst kako bi opomenula ženu pred gomilom prisutnih. U toj situaciji, činilo se da pripadnica obezbeđenja mahnito odgovara Keli, koja se oštro okrenula i nastavila svoju tiradu dok se penjala ostalim stepenicama.

Inače, stručnjakinja za čitanje s usana otkrila je šta je Keli zapravo rekla tokom burne interakcije s Francuskinjom.

Tvrdi da je interakcija započela kad joj je članica obezbeđenja stala na haljinu, na šta joj je Keli odgovorila: "U redu je". Međutim, članica obezbeđenja je onda rekla još nešto, što je izazvalo veliku promenu raspoloženja kod Keli, koja ju je upozorila da ne razgovara tako s njom.

- Nisi mi ti mama - vikala je.

Izvori bliski pevačici otkrili su da je do svađe došlo jer su članovi obezbeđenja bili agresivni.

- Osobe kojima je posao pomaganje zvezdama u šetnji crvenim tepihom bile su agresivne i Keli je to pokušala da ignoriše. Prekipelo joj je kad je stigla do zadnje žene, koja je bila bezobrazna i požurivala ju je dok je pozdravljala obožavatelje i pomagala paparacima da je slikaju - rekli su za Daily Mail, te dodali da pevačicu nije briga hoće li ispasti diva jer se zalaže za sebe i postavlja jasne granice.

Doduše, ovo nije jedini iznenađujući potez Keli Rouland u poslednje vreme. Pevačica je ranije u februaru napustila gostovanje u šouu "Today". U početku se verovalo da nije bila zadovoljna garderobom, ali u međuvremenu su izvori potvrdili da je napustila šou zbog nepoštovanja jedne od voditeljku, koja ju je "agresivno" ispitivala o nekadašnjoj koleginici Bijonse, umesto o novom filmu koji je trebalo da promoviše.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr/ L. S)

Bonus video:

02:08

Profesorka kriminologije tvrdi da je Evropa u Ukrajini pokazala svoje pravo lice: RASIZAM JE NA DELU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track