RAMŠTAJN NA BIS ZAPLOVIO UŠĆEM: Ponovo gorelo nebo nad Beogradom, a poznati bugarski glumac iz JUŽNOG VETRA bio u masi FOTO
Foto: Paul Harries

lepa slika

RAMŠTAJN NA BIS ZAPLOVIO UŠĆEM: Ponovo gorelo nebo nad Beogradom, a poznati bugarski glumac iz JUŽNOG VETRA bio u masi FOTO

Pop kultura -

Grupa Ramštajn i druge večeri na Ušću održala je koncert za pamćenje. Ponovo je gorelo nebo nad Beogradom, a neki su u ovom spektaklu uživali i po drugi put.

Ramštajn
foto: Paul Harries

Članovi benda spustili su se, kao i 24 sata ranije, na grandioznu binu liftom uz kompilaciju hitova grupe u pesmi "Ramm" i spektakularne crne dimne efekte iz četiri tornja. Publika, koja je stigla sa svih strana sveta, uglas je pevala s Tilom Lindemanom i uživala u vizualizaciji vatrenog spektakla. Puna dva sata svirke završena su sa dva bisa, uz kombinaciju vatrenih, dimnih i svetlosnih efekata i mnoštvo konfeta koje su prekrile publiku. Prvi bis je obeležio čamac kojim su se članovi grupe, nošeni publikom, vratili na binu. Lindeman je opet ponovio "Hvala, Beograde", ali na društvenim mrežama pojavio se klip kako ga fanovi pozivaju da se još jednom vrati na binu.

Ramštajn
foto: Paul Harries

- Izađi, mala, hoću da te vidim, hoću da te ljubim, hoću da ti čujem glas - pevala je uglas raspoložena masa ljudi u nadi da će se Ramštajn vratiti, ali bez uspeha.

U nastupu su uživali brojne javne ličnosti, a fotografije s nastupa podelio je na mrežama bugarski glumac Ivajlo Zaharijev. On je osvojio srca naše publike ulogom u prvom delu filma "Južni vetar".

Za dva dana Ušće je posetilo blizu 200.000 ljudi, a koncerti u Beogradu bili su jedinstvena prilika za sve fanove Ramštajna u regionu jer će domaća prestonica biti jedini grad u ovom delu Evrope koji je imao čast da ugosti ovu legendarnu grupu. Dosad neviđeni spektakl na ovih prostorima deo je spektakularne evropske Stadion turneje, a nama najbliži gradovi koji su obuhvaćeni ovom turnejom su Atina i Klagenfurt.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track