SLAVNI GLUMAČKI PAR PRVI PUT POKAZAO SVOJU DECU U JAVNOSTI: Prelepi, ali uopšte ne liče na svoje roditelje, a ovako ih vaspitavaju
Foto: Profimedia

prelepi

SLAVNI GLUMAČKI PAR PRVI PUT POKAZAO SVOJU DECU U JAVNOSTI: Prelepi, ali uopšte ne liče na svoje roditelje, a ovako ih vaspitavaju

Pop kultura -

Nakon skandala sa njihovim prijateljem, Denijem Mastersonom, koji je osuđen za silovanje, Ešton Kučer i Mila Kunis mesecima se nisu pojavljivali u javnosti. Ali sinoć su, konačno, uočeni kako uživaju u porodičnim trenucima sa svojom decom i to na WNBA košarkaškoj utakmici, u Kripto Areni u Los Anđelesu.

Mila i Ešton uočeni su u prvim redovima, tik terena, zajedno sa njihovim sinom Dmitrijem (8) i ćerkom Vajat (10).

Ešton Kučer, Mila Kunis
foto: Brian Rothmuller/Icon Sportswire / Newscom / Profimedia

Ono što je iznenađujuće jeste da su njihova deca uopšte prisutna jer je poznato da, ovaj glumački par, izbegava da povede decu na neki medijski ispraćen događaj, pa je ovo bila jedinstvena prilika za sve fotografe da uslikaju Dmitrija i Vajat izbliza.

Kao što možete videti i sami, njihova deca su veoma lepa i savršen su mix oba roditelja - ne liče ni na jedno u potpunosti, svako od njih je pokupilo po nešto.

Ešton Kučer, Mila Kunis
foto: Harry How / Getty images / Profimedia

Razlog njihov dolaska je zapravo taj što je njihova ćerka veliki fan košarkaškog kluba "Indiana Fever", tačnije njihove igračice - Kejtlin Klark. Sreća malene Vajat probila je plafon onog momenta kada joj je igračica prišla da se fotografišu.

Podsetimo da je, poznati par suočio se sa nizom skandaloznih naslova u vezi sa njihovom odlukom da ne tuširaju decu svaki dan, tačnije, da ne koriste kozmetičke preparate na dnevnom nivou.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Pre izvesnog vremena, u podkastu "Armchair Expert", Ešton i Mila su govorili o njihovom "roditeljskom pravilu", gde je Ešton objasnio da sapun koristi samo za tretiranje pazuha i prepona, dok ga Mila koristi za stopala i grudi. Istu metodu praktikuju i na svojoj deci, a taj čin pravdaju time da im je koža previše nežna i da ne žele da je isuše.

"Nisam imala toplu u detinjstvu, pa se nisam puno ni tuširala," izjavila je Mila (37), poreklom iz Ukrajine.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

"Sada, kada i sama imam decu, ni njih ne kupam svaki dan. Kao roditelj smatram da nem potrebe kvasiti ih stalno već samo kad krenu da se 'osećaju'", dodala je Kunisova.

"Stvar je u tome da ih okupate onda kada na njima vidite prljavštinu," podržao je i pojasnio Ešton.

(Kurir.rs/J.M.)

Bonus video:

00:36

Među prisutnima je bila glumica Anica Dobra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track