STRADAO DOK JE POKUŠAVAO DA ZAŠTITI KOLEGINICU: Glumac ubijen u 37. GODINI na ulici, napali su ih naoružani lopovi
Foto: printscreen/instagram/johnnywactor

STRADAO DOK JE POKUŠAVAO DA ZAŠTITI KOLEGINICU: Glumac ubijen u 37. GODINI na ulici, napali su ih naoružani lopovi

Pop kultura -

Američki glumac, Džoni Vaktor preminuo je u subotu rano ujutru, nakon što su ga upucali muškarci koji su prvobitno hteli da ga pokradu. Džoni je imao 37 godina i gledali smo ga u 200 epizoda popularne serije "General Hospital".

Tragične vesti za strane medije potvrdila je njegova slomljena majka Skarlet.

Kako je ona ispričala, njen sin je bio u društvu kolega, kada je nastradao u herojskom činu. On je pokušao da zaštiti koleginicu u trenutku kada su ih napali naoružani lopovi i pokušavali da ukradu katalizator sa njegovog automobila u Los Anđelesu.

Glumac je izlazio sa svog sporednog posla u jednom baru u subotu oko 3:25 ujutru, u društvu koleginice, kada je video trojicu muškaraca oko njegovog automobila, misleći da je reč o ljudima koji uklanjaju nepropisno parkirana vozila. Međutim, ispostavilo se da su oni obijali njegov automobil.

Policija je saopštila da je jedan od trojice maskiranih lopova upucao Vaktora pre nego što je pobegao u drugom vozilu. On je hitno prebačen u bolnicu, ali je, nažalost, podlegao povredama i ubrzo je proglašen mrtvim. Za osumnjičenima se i još uvek traga.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja