39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U NAJKRAĆOJ SUKNJI NA SVETU: Duge i izvajane noge u prvom planu, komentari samo pljušte
Foto: Beta/Dragan Gojić, Printscreen/Instagram

foto

39 GODINA MLAĐA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG U NAJKRAĆOJ SUKNJI NA SVETU: Duge i izvajane noge u prvom planu, komentari samo pljušte

Pop kultura -

Veza glumca Lazara Ristovskog i njegove 39 godina mlađe izabranice Anice Lazić ne prestaje da intrigira javnost.

Lazar Ristovski, Anica Lazić
foto: Damir Dervišagić

Njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, a svaki njihov potez je i dalje pod budnim okom javnosti. Na društvenim mrežama podele neke deliće svoje ljubavi, a lepa glumica nas iznenadi i svojim odličnim izdanjima.

Anica Lazić u najkraćoj suknji na svetu

Anica je nedavno objavila footgrafiju na svom Instagram profilu gde je pozirala u džemperu i mini suknji.

Međutim, sve poglede privukle su njene izvajane noge, a lajkovi nisu prestali da pljušte, a ni komplimenti.

Romnsa koja intrigira sve

Njih dvoje nedavno su proveli nekoliko romantičnih dana na Maldivima, a kako je Anica objasnila tamo su otišli na Lazarov predlog.

- Posle sedam meseci snimanja serije „Krunska 11“, koje je i dalje u toku, na Lazarov predlog uputili smo se na kraći odmor. Izbor je pao na Maldive. U organizaciji naše divne prijateljice Sanje Papić, odabrali smo ostrvo Sun Siyam Iru Fushi - navela je Anica za Alo, i dodala:

- Lazar i ja smo sličnog temperamenta i volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali.

(Kurir.rs/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track