PRINC LUI DAO URNEBESAN SAVET FUDBALERIMA ENGLESKE PRED MEČ SA SRBIJOM: Zbog onoga što im je poručio svi kažu da je PRAVI KRALJ
Foto: Chris Jackson / AFP / Profimedia

OTKRIO NJEGOV OTAC VILIJAM

PRINC LUI DAO URNEBESAN SAVET FUDBALERIMA ENGLESKE PRED MEČ SA SRBIJOM: Zbog onoga što im je poručio svi kažu da je PRAVI KRALJ

Pop kultura -

Britanski princ Lui Artur Čarls imao je zanimljiv savet za članove engleske fudbalske reprezentacije pred put na Evropsko prvenstvo u Nemačku, koje će početi u petak 14. juna, i trajaće mesec dana. Mališa koji je oduševio javnost svojim nestašlucima na raznim javnim događajima, ponovo je u žiži, a preporuka se ocenjuje kao pravi hit. Šta je dečak imao da poruči sportistima, otkrio je njegov otac princ Vilijam, koji je nedavno posetio engleski tim u Njuborou u Velsu.

- Juče sam bio na školskoj trci sa decom i pitao sam ih: "Šta da kažem reprezentaciji Engelske danas?" Savet koji sam dobio jeste da jedete duplo više nego inače - rekao je princ Vilijam u razgovoru sa fudbalerima u Sent Džordž parku. Poručio je:

princ Luis
foto: James Whatling / The Mega Agency / Profimedia

"Nakon toga imao sam viziju vas kako trčite okolo sa velikim stomacima i u bolovima, pa mislim da savet mog mlađeg sina treba da prihvatite sa malo rezerve".

Dečak, koji ima šest godina, svakako je briljirao, kao što uostalom deca umeju da budu originalna, a i često su u pravu. Zar fudbal ne traži mnogo snage? Iako je sasvim tačno da i te kako treba voditi računa šta i koliko se jede. Luijev savet otkriva i kako deca posmatraju sport. Jasno je da primećuju da se na terenu vodi prava borba i da bi se pobedilo, treba biti dovoljno snažan, prenosi Blic žena.

Reprezentacija Engleske igra u nedelju meč sa našim timom, a zatim 20. juna uatkmicu sa Danskom pa 25. juna meč sa Slovenijom.

Princ Vilijam je tim Engleske podržao i na X platformi, na zvaničnom profilu princa i princez od Velsa piše: "Želimo mnogo sreće na #EURO2024".

Vilijam je kao i Kejt Midlton veliki ljubitelj sporta, ranije ove godine pratio je fudbalski meč svog omiljenog kluba Aston Vile sa sinom princom Džordžom (11), pogledajte šta je tada zabeleženo.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

02:14

ČARLS ĆE MORATI JOŠ GODINAMA DA VLADA, BRITANIJA JE U KRIZI! Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata VLADAVINU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track