OVAKO IZGLEDA SIN VESNE TRIVALIĆ KOGA SKRIVA OD JAVNOSTI: Ne bi vam ni na pamet palo da se bavi OVIM POSLOM!
Vesna Trivalić, Foto: Dado Đilas

devojke ga saleću

OVAKO IZGLEDA SIN VESNE TRIVALIĆ KOGA SKRIVA OD JAVNOSTI: Ne bi vam ni na pamet palo da se bavi OVIM POSLOM!

Pop kultura -

Glumica Vesna Trivalić godinama je u braku sa Nenadom Pandurovićem, a važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Kao krunu ljubavi dobili su sina Nikolu koji je danas već odrastao mladić.

Čuvena Cakana je decenijama unazad veoma popularna, te je njen život često pod lupom javnosti, međutim, o porodici je retko kad pričala, posebno o nasledniku. Nikola je godinama živeo daleko od medijske pompe, a to vreme je iskoristio kako bi razvijao svoje talente, te sada ubira plovode ovog ulaganja.

Vesna Trivalić ponosna je na uspeh sina
Vesna Trivalić ponosna je na uspeh sinafoto: Marina Lopičić

S obzirom na to da je Vesna sa suprugom jedno vreme živela u Emiratima, Nikola se tamo školovao, da bi obrazovanje potom nastavio Edinburgu. Veoma mlad se osamostalio i počeo da gradi karijeru. Glumica je samo jednom prilikom pomenila pojedinosti iz njegovog života i tada je otkrila da Nikolu zanimaju matematika, fizika, IT, te da je izuzetno posvećen školovanju, pametan je i uspešan.

Sin Vesne Trivalić
Sin Vesne Trivalićfoto: Instagram printscreen/nikola.pandurovic

Na jednom poslovnom sajtu Nikola je sam opisao sebe i nekoliko rečenica:

"Zovem se Nikola i studiram englesku književnost, politiku i ekonomiju na koledžu u Dubaiju. Počeo sam da debatujem kada sam imao 11 godina, i od tada stalno pronalazim nove načine da izazovem sebe na takmičarskom nivou. Uživao sam u uspehu osvajanjem raznih nagrada za najboljeg delegata (MUN) i najboljeg govornika. Debata je na mnogo načina veoma human sport, nauka i umetnost. U našoj je prirodi da budemo radoznali i da težimo znanju, a ipak smo izuzetno konkurentna i kritična bića. Debata je brak između te dve niti; pruža nam fazu u kojoj možemo da učimo, razvijamo se i rastemo i kao pojedinci i kao društvo - rekao je između ostalog Nikola.

Nakon škole u Dubaiju je upisao je englesku književnost na univerzitetu u škotskom gradu Edinburgu.

(Kurir.rs/M.J)

Bonus video:

01:18

IZAZOVNA MIRKA VASILJEVIĆ NA CRVENOM TEPIHU BEZ BRUSA! Glumica otkrila kako je bez Vujadina Savića: Uvek nađem nekoga za veče!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track