Stižu novi detalji pravnog spora između bivšeg OnlyFans modela, Loren Piskiote i repera Kanjea Vesta, koji je optužen za seksualno uznemiravanje. Piskiota je rekla da reper nije prestajao da priča o seksu dok je ona bila njegova zaposlena i da joj je često slao poruke seksualne prirode među kojima je, kako prenosi Daily Mail, bila i ona da je uzeo vijagru kako bi spavao s osobom s A-liste.

Bilo je tu i poruka koje su sadržale razne Vestove maštarije s Piskiotom, ali i vulgarnih snimaka. Piskiota je navela i da je Vest često govorio kako priželjkuje da ima seks s majkom jedne od svojih zaposlenih Yeezy-ja, a da pritom zaposlena to posmatra.

kanje-vest-bjanka-censori-profimedia0855214083.jpg
GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 
foto: GAMR/KHROME / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Navodi se i da je reper jednom zamolio Piskiotu da ga poseti u hotelu u Malibuu kako bi mu donela podatke za prijavu na Netflix, ali je kasnije priznao da je hteo da dođe kako bi mu dala zagrljaj za njegov rođendan. Piskiota je istakla i trenutak kada je reper došao u studio s muškom i ženskom gošćom pa je rekao muškom gostu da može da ima seks s Piskiotom ako mu on dozvoli seks sa ženskom gošćom.

Inače, Vest je pozvao Piskiotu da radi za njega dok je ona imala visoke prihode od OnlyFansa. Radni odnos je trajao od juna 2021. do oktobra 2022, kada je reper Piskioti dao otkaz. Obećana otpremnina od tri miliona dolara nije nikada otplaćena pa Piskiota, uz seksualno uznemiravanje, Vesta optužuje i za nezakonit otkaz, kršenje ugovora i neprijateljsko radno mesto.

Kako Daily Mail piše, reper tek treba da podnese pravna dokumenta kao odgovor na Piskiotinu tužbu, a koliko je poznato, datum ročišta zakazan je za 1. oktobar.

(Kurir.rs/ Daily Mail/ L. S)

Bonus video:

TikTok Ovaj snimak je Kanje Vest komentarisao Didi