ZA BALI BEGOM SRPKINJE REZALE VENE, A ŽENA MU NE DOZVOLJAVA DA MRDNE: Glumica ga drži na oku i prati ga u stopu gde god da krene
Foto: Profimedia

Povukla mu uzde

ZA BALI BEGOM SRPKINJE REZALE VENE, A ŽENA MU NE DOZVOLJAVA DA MRDNE: Glumica ga drži na oku i prati ga u stopu gde god da krene

Pop kultura -

Turski glumac Burak Ozčivit osvojio je srca publike u Srbiji rolom Bali Bega u kultnoj seriji "Sulejman Veličanstveni". Miljenik žena, naročito Srpkinja godinama je u ljubavi sa lepom Fahrije Evdžen, koju je domaća publika zavolela u seriji "Kad lišće pada".

Nesigurnosti

Njih dvoje su često na naslovnicama tabloida, naročito zbog tračeva u vezi njihovog braka. Par sve češće i sarađuje zajedno, a mnogi su ovo protumačili kao "nesigurnost lepotice u muža koji nosi epitet švalera".

"Zamislite da ste ovoliko lepi, a nesigurni. Vara te? Idi ženo, možeš da ih imaš 1000", "Da li samo ja primećujem da se Burak i Fahrije ne odvajaju, ona se baš trudi da mu ne da prostor da je vara", "Povukla mu uzde... nema više, deca su porasla, što je varao, varao je", "On će naći drugi način, a onda će ostati jadna", "Meni je nje žao", "Potez očajnice", pisali su pojedinci na mrežama.

Nije prvi put

Nažalost, ovo nije prvi put da se priča o problemima u braku slavnog para. Ruže u njihovom odnosu nisu cvetale od samog početka.

Od kako se saznalo za njihovu romansu predviđali su im brz kraj, a veza im je nekoliko puta bila na klimavim nogama.

- Nas dvoje se vrlo dobro poznajemo. Istina je, mi smo slavni par, ali kod kuće smo kao obična porodica. Posao i javni identitet su nešto potpuno drugo. Međutim, kada smo se upustili u vezu, znali smo sve to. Bili smo svesni svega, i zaista nema nikakvih problema. Smatram da dobro izlazimo na kraj sa svim izazovima - rekao je ranije Bali beg.

U braku su od 2017. godine, ali najveći problemi otpočeli su 2020. kada je preminuo Burakov otac nakon čega je popularni Bali-beg upao u depresiju što se odrazilo i na njegov brak. U jednom trenutku je navodno Fahrija napustila i porodični dom.

Par je često na meti tračeva, a u turskoj štampi se neretko pisalo i da je Burak bio neveran svojoj supruzi, te da je koristio svaku priliku da bude sa drugim ženama. No, ove priče su uvek ignorisali ili odbacivali sa osmehom.

Drugu veliku krizu imali su 2022. kada su i Fahrije i Burak imali korona virus, zbog čega su mnogo više vremena provodili kod kuće, a za to vreme glumica se navodno neprestano svađala sa suprugom.

Pretnje mafije

Par je prošao i težak period kada su te iste godine pazarili vilu u blizini Istanbula.

"Problem je nastao kad je Burak saznao da je još neko zainteresovan za tu kuću i da mu cena nije važna."

Kako je glumac prvi dao kaparu, drugi kupac je ostao bez kuće. Ubrzo se saznalo da je drugi zainteresovani kupac pripadnik kriminalnog miljea i da mu se nimalo nije svidelo što je ostao bez vile koju je po svaku cenu želeo upisati u imovinsku kartu", pričao je izvor.

Zbog problema oko kupovine kuće, kriminalci su pretili poznatom parom otmicom njihovog sina.

- Veruje da će se sve rešiti, ali naravno da mu nije svejedno. Unajmio je telohranitelje bez kojih ne izlaze iz kuće, a nadaju se da će se ta drama što pre završiti - dodao je izvor svojevremeno.

Srećom, sve se, kako stvari stoje dobro završilo, a par konačno ima idilični odnos u kojem im je sve potaman uprkos glasinama o aferama. A da li je Fahrije zaista krenula više da snima sa miljenikom žena samo da bi se osigurala da je ne prevari, znaju samo oni.

(Kurir.rs/Mondo/I.M.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track