CELA BIVŠA JUGA PAMTI NJENE EKSPLICITNE SCENE U "VARLJIVOM LETU" Kad vidite kako danas izgleda Ruženjka Hrabalova, iznenadićete se
Foto: Printscreen/Youtube

STARI KAO VINO

CELA BIVŠA JUGA PAMTI NJENE EKSPLICITNE SCENE U "VARLJIVOM LETU" Kad vidite kako danas izgleda Ruženjka Hrabalova, iznenadićete se

Pop kultura -

Čuvena glumica Sanja Vejnović, koja se proslavila u kultnom filmu "Varljivo leto '68", neretko sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života, a sada je obožavatelje obradovala novom objavom.

Na svom Instagram profilu objavila je fotografiju s mora, a odlučila je da se odmori u Crikvenici.

"Prvo more ove godine", napisala je glumica u opisu objave.

Pozirala je u crnoj lepršavoj haljini koju je krasila raskošna ogrlica. Na glavi je nosila šešir i sunčane naočare dok je šetala psa dalmatinca.

Sanja Vejnovic
foto: Printscreen/Youtube

"Nek bude što više takvih dana, carice", "Divna fotografija", "Predivna", "Uvek divna i prelepa žena", "Uvek se napunim energijom kad te vidim", pisali su pratioci.

Njeni obožavatelji dobro pamte i intimne scene koje je snimila 1984. godine u filmu "Varljivo leto '68", a iste godine je upoznala i bivšeg supruga Gorana Mećavu, s kojim ima sina i ćerku. Sanja i Goran razveli su se 2015. godine nakon što su zajedno proveli 30 godina.

Sanja Vejnović
foto: Printscreen

Još jedna uloga koja je obeležila karijeru Sanje Vejnović je lik Anđe u filmu "Banović Strahinja".

Sanja kao mala nije maštala o karijeri glumice, već je, po ugledu na oca koji je bio sudija, razmišljala o karijeri pravnika.

Sanja je nakon srednje škole upisala Filozofski fakultet u Zagrebu, ali je ubrzo shvatila da je gluma njena ljubav, pa je ubrzo postala profesionalna glumica, a i danas pohađa glumačke seminare širom sveta.

Snimala filmove u inostranstvu

Sanja Vejnović je snimala filmove u inostranstvu i sarađivala sa Džordžom Klunijem, Pirsom Brosnanom, Nikol Kidman i Penelopom Kruz. Glumila je u skoro svim hrvatskim televizijskim ostvarenjima. Nikada nije bila član nijednog pozorišnog ansambla.

Na snimanju filma "O pokojniku sve najlepše" upoznala je supruga, snimatelja Gorana Mećavu, sa kojim je dobila sina i ćerku. Od njega se razvela 2015. godine, ali je sa njim radila kao producentkinja na snimanju filma "Svinjari".

2012. godine jedan filmski portal proglasio ju je za najlepšu glumicu stariju od 40 godina.

(Kurir.rs/ L. S)

Bonus video:

01:28

ZBOG OVOGA MORATE DA POGLEDATE FILM ŽIVI I ZDRAVI! Realna priča o mladom paru: Budi intimne emocije, zasmejava i boli u isto vreme

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track