LAZAR RISTOVSKI I ANICA KAO ZALJUBLJENI TINEJDŽERI: Glumica ga ne ispušta iz ruku, NEŽNI DODIRI U JAVNOSTI nikome nisu promakli!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

srećni i zaljubljeni

LAZAR RISTOVSKI I ANICA KAO ZALJUBLJENI TINEJDŽERI: Glumica ga ne ispušta iz ruku, NEŽNI DODIRI U JAVNOSTI nikome nisu promakli!

Pop kultura -

Glumac Lazar Ristovski (71) uživa u ljubavi sa svojom 39 godina mlađom partnerom i koleginicom Anicom Lazić. Od kada su javno objavili svoju ljubav, njih dvoje se maltene ne razdvajaju.

Tako su i danas posetili jedan gradski događaj, a svi pogledi su bilu uprti u njih. Lazar i Anica nisu skidali osmeh sa lica, a čini se da nisu mogli ni da skinu ruke jedno sa drugog. Partneri su sve vreme bili zagrljeni i posvećeni jedno drugome.

Anica ne skida ruke sa Lazara
Anica ne skida ruke sa Lazarafoto: Antonio Ahel/ATAImages

U jednom trenutku Anica je spustila ruku na Lazarevu nogu. Videlo se odmah da među njima vlada snažna hemija.

Anica otkrila čime je Lazar osvojio

Par sada zajedno snima seriju „Krunska 11”, a Anica Lazić o Lazaru Ristovskom govorila je prvi put u novom intervjuu, otkrivši čime ju je osvojio njen gotovo četiri decenije stariji partner.

Anica i Lazar deluju zaljubljeno kao prvog dana
Anica i Lazar deluju zaljubljeno kao prvog danafoto: Antonio Ahel/ATAImages

"Lazar i ja smo sličnog temperamenta, volimo akciju i brz tempo, a na energiju Maldiva smo se navikli brže nego što smo očekivali - rekla je glumica za „Alo”, opisujući njihovo putovanje na Maldive.

Anica često objavljuje fotografije sa Lazarom na društvenim mrežama ne skrivajući koliko ju je glumac opčinio.

(Kurir.M.J)

Bonus video:

05:42

BIKOVIĆ JE IZBAČEN IZ SERIJE IZ OVA DVA RAZLOGA! Glumac iz Njujorka: Čudi me da je uopšte i dobio ulogu u takvom projektu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track