KEJT MIDLTON NE MOŽE DA SMISLI JETRVU: Konačno otkrivena ISTINA o njenom odnosu s Megan Markl, jednu stvar NIJE MOGLA DA PODNESE
Foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

VEČITA TEMA

KEJT MIDLTON NE MOŽE DA SMISLI JETRVU: Konačno otkrivena ISTINA o njenom odnosu s Megan Markl, jednu stvar NIJE MOGLA DA PODNESE

Pop kultura -

"One nikad nisu imale dobar odnos", kažu kraljevski stručnjaci na pomen odnosa princeze od Velsa, Kejt Midlton i vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl. Iako je reč o suprugama dvojice braće, jetrve Kejt i Megan ne komuniciraju, a navodno se nisu čule ni nakon što je princeza otkrila da ima rak i da ide na hemoterapije.

Iako se na početku Meganine veze s Harijem činilo da će Megan od Kejt moći mnogo da nauči o britanskoj kulturi i kraljevskim pravilima, a nagađalo se da bi mogle da postanu i najbolje prijateljice - to se nije dogodilo.

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

"Kejt nema želju da komunicira ni s Harijem niti s Megan. Previše se toga dogodilo i jednostavno nije spremna još na to", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici. Princ Vilijam je zabrinut što ima loš odnos s mlađim bratom i hteo bi da se pomire, ali trenutno ne pričaju. Kad bi uopšte mogli da počnu da rade na poboljšavanju odnosa, ne zna se.

Činjenica je da Megan i Kejt nikad nisu bile bliske. Kejt odgovara to što su se Megan i Hari preselili u Ameriku jer ih manje viđa, a laknulo joj je prošle godine kada je saznala da Megan neće doći na krunisanje kralja Čarlsa.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Situacija između te dve porodice postala je još gora nakon što je Hari objavio svoje memoare u kojima je blatio članove kraljevske porodice i rekao kako Kejt od početka nije prihvatala Megan. Pre toga su Hari i Megan gostovali kod Opre Vinfri i izneli niz optužbi na račun lošeg života u palati.

Hari se prisetio i prvog događaja na kom su prisustvovale Kejt i Megan. Bio je to trenutak kada je Midlton shvatila da će je upoređivati i da će se morati da se takmiči s Megan.

Megan Markl, Kejt Midlton
foto: Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia

"Njihov odnos nije mnogo napredovao od onog kad je bila Harijeva devojka", tvrde dobro upućeni u materiju. Kejt navodno smatra da ona i Megan imaju malo toga zajedničkog izuzev toga što su članice kraljevske porodice. I zbog toga se Kejt nije ni trudila da bude bliska s Megan.

(Kurir.rs/ Story.hr/ L. S.)

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track