Kira Najtli kao Koko Šanel u Lagerfeldovom filmu

Novi film

Kira Najtli kao Koko Šanel u Lagerfeldovom filmu

Pop kultura -
Film će biti snimljen u Dovilu gde je prvi Šanelov butik otvoren 1913. zahvaljujući novcu koji je Gabrijela "Koko" Šanel dobila od svog ljubavnika, kapetana Artura Edvarda Kapela

LONDON - Britanska glumica Kira Najtli igraće u novom filmu o životu Koko Šanel koji će režirati Karl Lagerfeld, prenose britanski mediji.

Lagerfeld, kreativni direktor "Šanela", radiće sa Najtlijevom na kratkom filmu povodom 100 godina ove francuske modne kuće.

Film će biti snimljen u Dovilu gde je prvi Šanelov butik otvoren 1913. zahvaljujući novcu koji je Gabrijela "Koko" Šanel dobila od svog ljubavnika, kapetana Artura Edvarda Kapela.

Najtli, 27, je lice parfema "Coco Mademoisele", a reklama za ovaj parfem je prošlog meseca bila zabranjena jer je bila previše "sugestivna".

Glumicu je navodno Lagerfeld lično izabrao za ulogu u reklami, nazvavši je svojom muzom. Lagerfeldov film, koji će biti prikazan u Singapuru u maju, samo je poslednji u nizu filmova o Koko Šanel, uključujući "Koko pre Šanel" iz 2008. i "Koko Šanel i Igor Stravinski" 2009.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track