"Mrtav" jelen pobegao iz prtljažnika kola

Vaskrsao

"Mrtav" jelen pobegao iz prtljažnika kola

Ludi svet -
Vozač automobila rekao policajcu da je slučajno udario životinju tokom vožnje i da ju je, musleći da je mrtva, stavio u prtljažnik da je ponese kući radi mesa

DETROIT - Policajac koji je proveravao sumnjivi automobil parkiran iza jednog hotela u Kalamazuu, gradu na jugozapadu američke države Mičigen, grdno se prepao kada je jelen iskočio iz prtljažnika i pobegao u obližnju šumu. Vozač automobila objasnio je policajcu da je slučajno udario životinju tokom vožnje i da ju je, musleći da je mrtva, stavio u prtljažnik da je ponese kući radi mesa.

Prema pisanju londonskog "Telegrafa", vozači u Mičigenu koji udare u jelene mogu da ih zadrže radi mesa, ali su obavezni da svoj "ulov" prijave nadležnoj službi. Policajac je zatražio da vidi ubijenog jelena i krenuo da otvara prtljažnik. Na snimku koji je zabeležila kamera patrolnog automobila, može se videti kako policajac naglo pokušava da spusti poklopac kada shvati da je životinja živa.

Jelen je ipak uspeo da izađe iz prtljažnika. Ošamućena životinja je najpre nekoliko puta pala i prevrnula se na putu da bi potom nestala u obližnjoj šumi. Vlasti navode da je sudar verovatno samo nakratko onesvestio jelena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track